Adıyaman’ın Marka Projesi Adım Adım İlerliyor

Adıyaman’ın en prestijli projelerinden birisi olan Beşpınar Vadisi Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman 14.03.2016, 12:11 14.03.2016, 12:12 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman’ın Marka Projesi Adım Adım İlerliyor

 Adıyaman’ın en prestijli projelerinden birisi olan Beşpınar Vadisi Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Halil İbrahim Fırat, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcısı Murat Süzen, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte Beşpınar Projesinin uygulandığı Ziyaret Çayı alanında incelemelerde bulundu.

Projenin bir an önce Adıyamanlı vatandaşların hizmetine sunulabilmesi amacıyla çok yoğun ve planlı bir çalışmanın içine girdiklerini belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bu yoğun çalışmalar sonucunda projede çok önemli aşamalar kaydettik. Bu proje kentimizin ufkunu değiştirecek bir projedir. Proje içerisinde yer alan trapez kanallar, tersip bentleri, spor alanları ve ağaçlandırma çalışmaları bitirildi. İlimizin imajını değerli kılacak bu projenin bir an önce hizmete sunulması amacıyla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu projemizin bu aşamaya gelmesinde Sayın Milletvekillerimizin çok önemli ilgi ve destekleri oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Adıyaman için büyük bir zenginlik olan ve kentin geleceğine damga vuracak bu proje tamamlandığında burası insanlarımızın aileleriyle hafta sonu şehrin kavurucu sıcağından kaçış noktası olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman’ın en büyük projesi olan Beşpınar Vadisi Projesinde çalışmalar hızlandıkça güzelliklerinde gün yüzüne çıktığını söyleyen TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın,“Bu proje insanımızın sosyal yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik bir projedir. Adıyaman’a farklı bir değer katacak proje Sayın Valimizin öncülüğünde çok önemli bir aşamaya geldi. Adıyaman’ı geleceğe taşıyacak ve marka kent yapacak bu projenin bir an önce hizmete sunulması amacıyla Milletvekilleri olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her aşamasına katkıda bulunacağız. Bütün çalışmalarımızı insanlarımızın mutluluğu doğrultusunda şekillendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık