AK PARTİ ADAY ADAYI ÖNER, MESLEKTAŞLARIYLA KUCAKLAŞIYOR

AK Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Gazeteci-Yazar Kemal Öner, ilde görev yapan meslektaşlarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor.

Adıyaman 23.02.2015, 17:10 24.02.2015, 17:28 Adiyaman Cihan Haber
AK PARTİ ADAY ADAYI ÖNER, MESLEKTAŞLARIYLA KUCAKLAŞIYOR

 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Gazeteci-Yazar Kemal Öner, seçim çalışmaları kapsamında meslektaşlarıyla bir araya geldi.

‘İçinizden birisi, Adıyaman’ın Kemal abisi’ sloganıyla AK Parti seçmeninin şimdiden gönlünde taht kuran Kemal Öner, Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapan Gazeteci-Yazar İskender Korkut, Duruş Gazetesi imtiyaz sahibi Akif Beyaz, Adıyaman’da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Aslancırıt’ı ve www.haberinrotasi.com haber sitesi sahibi Kürşat Harmanda’yı ziyaret ederek, meslektaşlarıyla durum değerlendirmesinde bulundu. Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, yaklaşık 25 yıldır basın sektörü içerisinde yer aldığını ve bundan dolayı Adıyaman’ın sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek, amacının bu sorunları ortadan kaldırmak olduğunu söyleyen Öner, “Adalet ve Kalkınma Partisi ülkede vizyonu geniş, hizmet ağı büyük olan, ülkenin çok derin yaralarını kapatan bir parti olduğu için bu siyasi çizgide ‘ben de varım’ dedim. 25 yıllık mesleki tecrübeme istinaden Adıyaman’da bugüne kadar eksikliğini hissettiğimiz hizmetleri çözüme kavuşturmak için AK Parti’den milletvekilliğine aday adayı olduk. Fikirlerimi ve tecrübemi bir araya getirerek, AK Parti’nin de hizmet aşkını harmanlayıp Adıyaman’ımız için en güzelini yapacağımıza inanıyorum. Bu yolda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kemal Öner’in aday adaylığı ile ilgili değerlendirmede bulunan meslektaşları ise, “Kemal Öner gerek Adıyaman basınının duayen isimlerinden olması, gerekse her fırsatta memleketi için verdiği mücadeleler ile gerçekten takdire şayan birisidir. Onun böyle bir yola çıkması biz meslektaşları tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Bu süreçte tüm gücümüzle ‘Adıyaman’ın Kemal abisi’nin yanında olduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz” diye konuştular.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık