AK PARTİ ADIYAMAN KADIN KOLLARINDAN MUHTAR GEYLANİTAŞ’A ZİYARET

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Perihan Gümüş ile Kadın Kolları İl Başkanlığı üyeleri Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş’ı makamında ziyaret ettiler.

Adıyaman 05.03.2015, 13:11 05.03.2015, 13:13 Adiyaman Cihan Haber
AK PARTİ ADIYAMAN KADIN KOLLARINDAN MUHTAR GEYLANİTAŞ’A ZİYARET

 Sohbet havasında geçen ziyarette, AK Parti Kadın Kolları Adıyaman İl Başkanı Perihan Gümüş, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş’tan, mahallelerinde bulunan kadınların sorun ve sıkıntılarını dinlerken, daha sonra mahalle sakinleri hakkında bilgiler aldı.  Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Perihan Gümüş; “ Mahalle muhtarlarımızı çok önemsiyoruz, ve onlar bizim için değerli. Mahallelerinde bulunan kadınlarımızın sorunlarını ve mahallelerimizin sorunlarını onlardan dinleyerek bilgiler aldık. Yaklaşan seçim öncesi kadınlarımızlar nasıl bir çalışmanın içerisine girebiliriz diye, muhtarımızla bir araya geldik. Onlardan yardım ve destek istiyoruz. 33 mahallemizin gezeceğiz. 33 mahalle muhtarımızla bir araya geleceğiz. Muhtarlarımızdan destek isteyeceğiz. Birleştirici ve kucaklayıcı bir parti olarak bütün kesimleri kucaklayarak onlarla çok büyük bir seçim çalışmasının startını vereceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “ AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı oldukça memnunun ve mutluyuz. Yaklaşık 3-5 aydan bu yana göreve gelen AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığı henüz daha bizleri ziyarette bulunmazken, kadınlarımız kollarını sıvayarak, başkan seçildikleri haftada bizleri ziyarete geldiler. Buda kadınların siyasette ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Ben bizleri ziyaret eden AK Parti Adıyaman Kolları İl Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık