AK PARTİ KAHTA SEÇİM KARARGAHININ AÇILIŞI YAPILDI

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili adayları tarafından Adıyaman’ın Kahta İlçesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Adıyaman 26.04.2015, 11:29 26.04.2015, 11:33 Adiyaman Cihan Haber
AK PARTİ KAHTA SEÇİM KARARGAHININ AÇILIŞI YAPILDI

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili adayları tarafından Adıyaman’ın Kahta İlçesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yapılan karargah açılışına AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili adaylarından Adnan Boynukara, Halil Fırat, İclal Yalçın Tutuş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Selamlama konuşmasını yapan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel; “Biz, sadece siyasi bir parti değiliz aynı zamanda bir idealin temsilcisiyiz. Bir davanın temsilcisiyiz, köklü bir tarih geçmişinden gelen tarihin kendine yüklediği vizyonun farkında olan kardeşçe siyaset yapan bir partinin neferleriyiz ve biz insanlığın sesinin temsilcileriyiz” dedi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ise; "Bunlar, milletin diline, değerlerine ve yaşam biçimlerine ve kültürüne dokunmaktan başka yapabildikleri yoktur" diye konuştu. Bunların 90 yıldır bu milletin değerleriyle, inançlarıyla, diniyle ve yaşam biçimiyle oynadığını anlatan Bilen, şunları söyledi: "Ama Allah her zaman bir şekilde nurunu tamamlar. Allah mazlumları yerde bırakmaz. Bu millet 90 yıldır bedel ödüyor, bedel ödettiriliyor ve hamdolsun içimizden bizim yaşadıklarımızı yaşayan halkın bağrından çıkan, bedel ödemeye hazır liderler çıktı. Bize önderlik etti. Yeni Türkiye’ye doğru 12 yıldır adım adım hazırlık yapıldı. İnşallah yeni Türkiye’yle değerlerimize inançlarımıza ve medeniyetimize sahip çıkacağız"
AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İclal Yalçın Tutuş da, "Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan 12 yıllık liderliğinde ve iktidarımızda yaptığımız dönüşümlerle koyduğumuz hedeflerle bu günlere geldik" dedi. Bu günlere gelinceye kadar üç belediye başkanlığı, 3 genel seçim, referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirdiklerini anlatan
Tutuş da,
"Bunların hepsinde de sizlerin gücü ve desteği ile başarılı bir şekilde bugünlere geldik. İki dönem dediğimiz sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun döneminde yeni Türkiye yeni idealler, güçlü Türkiye’yi bahsedeceğiz bundan sonra. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Özellikle bu dönemde istikrar diyoruz. Güven ortamı, özgürlük, yeni anayasa, daha güçlü Türkiye, saygın demokratik bir Türkiye diyoruz. Buna kavuşacağımıza inanıyorum. 7 Haziran 2015 seçimleri bu saydığım erdem ve değerler için çok önemli. Biz özellikle Adıyaman için 5-0 yaparak inşallah 400 milletvekili çıkararak partimize ve ülkemize hizmet edeceğiz."
AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat da, seçim karargahı açılışına geldiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ana muhalefet partisinin yaptığı mitinglerden daha kalabalığın toplandığını görmüş oluyorum. Bu fotoğrafı çekin Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderin baksın ve alkışlasın. Halkın milletin gerçek yüzünü alkışlasın. Milletin ne olduğunu görsün. Millete rağmen siyasetin yapılmayacağını görsün. Kapalı kapılar ardında, kapalı pazarlıklarla, alavere dalavereyle iktidar olamayacağını görsünler. Adıyaman AK Partinin yüz akıdır. Bu seçimde inşallah Türkiye'de ilk sıralara gireceğiz ve bir rekor kıracağız. Kahta’dan ilçeler bazında bir rekor bekliyorum."
AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Halil Fırat da değerli hemşehrileriyle bir seçime girdiklerini belirterek şunları söyledi: "Bu seçimin çok önemli olduğunu biliyoruz. 7 Haziran seçimleri için bunu kendimiz için, arkadaşlarımız için, çocuklarımız için, tüm dünya mazlumlarının umudu olan Ak Parti için Kahta sandıkları Ak Parti oyuyla dolduracağız ve sandıkları patlatacağız. Allah'ın izniyle 5 milletvekili ile Türkiye'de 400 milletvekiliyle başkanlık sistemine geçiş yapabilmek için çözüm sürecinin devamı için, paralelle mücadele için biz Kahtalı hemşehrilerimizden çok büyük destek bekliyoruz.”
AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara da, CHP’nin yaptığı açıklamalarla herkese vaat ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP, Türkiye’nin kovduğu IMF'yi tekrar Türkiye’ye getirmek istiyor. Vaatlerinin arkasında yatan amaç budur. Buna izin vermeyeceksiniz inşallah. 2015 yılı Türkiye bütçesi 473 milyar, vaatlerinin sadece bir kısmının toplamı 250 milyar. Diğer konu HDP, HDP Müslüman Kürt bedenine sosyalist bir beyin giydirmek istiyor. Batıda kimi çürümüş sosyalistlerden oy almak için onların desteğini almak için İstanbul’a gittiğinde dine imana hakaret ediyor. Vaatlerde bulunuyor, buraya geldiğinde de dinden imandan bahsediyor. Biz buna kanmayız. Bir yandan çözüm sürecini başlatan kararlı bir şekilde bedelini, iradesini ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımıza laf söylüyor. Ağzını açıp elinde silah olana tek bir söz söylemiyor. Ben çözüm sürecinin her aşamasında bulunmuş bir kardeşinizim. Kimin ne dediğini, ne yaptığını gayet iyi biliyorum. Onun için çözüm süreci konusundaki irademize kimse laf edemez. Müslüman Kürtleri birbirlerine kırdırmak istiyorlar. 6-7 ekim olaylarını unutmayın. Bir mesajla onlarca insan hayatlarını kaybetti. Ondan sonra çıkıyorsun ben öz eleştirimi verdim. Ne oldu, o insanların 40'ı çıkmadan keyif yapıyorsunuz. Ben HDP'ye, CHP'ye Kahtalıların gerektiği dersi vereceğine inanıyorum. Bu konuda en ufak bir tereddüdümüz yok. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin."
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, konuşmasında; bu seçimin sadece Türkiye için değil, tüm mağdurların, mazlumların ve tüm Müslümanlar için önemli olduğunu anlatarak sözlerini şöyle tamamladı: "Ak Parti Alevi, Sünni, Türk, Kürt, gayrimüslim, inanmış, inanmamış, 77 milyon insanın partisidir. Kahta'da iki lise vardı. Bugün 14 lise bulunmakta. Kültür merkezi, Adliye sarayı, Gençlik merkezi yapıldı. Yeni Hükümet konağının yapımı devam etmekte. Nissibi köprüsünün yapımı ile Kahta çıkmaz sokak olmaktan kurtuldu. Nissibi ile Kahta arasında duble yol için 300 milyon liralık yolun ihalesi yapıldı. Yakında yol yapımına başlanacak. Koçali barajı ile Adıyaman-Kahta arasındaki topraklar, Büyükçay barajı ile de Kahta-Fırat arasındaki topraklar sulanacak. Kahta içme suyu sorunu bitecek. Kahta’nın içme suyu sorununu bitirmek için, Kahta’yı susuzluktan kurtaracak olan Haydaran içme suyu projesinin ihalesi yapıldı. Seçimlere 42 gün kaldı, bu sürede uykumuzdan, yemekten, içmekten hayatımız ve ailemizden biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor. Alnımız açık bir şekilde Ankara’ya gitmemiz için sandıkları patlatmamız lazım.”

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık