AK PARTİ TEŞKİLATINDAN AĞAD’A ZİYARET

AK Parti Milletvekili adayları ve parti teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini (AGAD) ziyaret etti.

Adıyaman 21.04.2015, 16:15 21.04.2015, 16:16 Adiyaman Cihan Haber
AK PARTİ TEŞKİLATINDAN AĞAD’A ZİYARET

AK Parti Milletvekili adayları ve parti teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini (AGAD) ziyaret etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve diğer milletvekili adayları Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, İclal Yalçın Tutuş, İl Başkanı Seyfettin Bilen, AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazeteciler ve siyasetçiler arasında ki çalışma uyumuna dikkat çekilerek, her iki kesiminde amacının halka hizmet olduğu vurgulandı.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, basınla iyi ilişkiler kurduklarını ifade ederek, “7 Haziran seçim startını vermiş bulunuyoruz. Arazide seçim çalışmalarını yapıyoruz. Biz sadece seçimden seçime bölgeleri gezen bir teşkilat değiliz. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar sürekli vatandaşlarımızı ziyaret ettik, sorunları yerinden çözen bir siyasi anlaşış güttük. Bugüne kadar gittiğimiz her yerde çok güzel bir teveccühle karşılaştık. Bugünde teşkilatımızın hazırladığı program kapsamında milletvekili adayımızla birlikte ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini gazetecilere yaptık. Basın camiasına çok teşekkür ediyorum. Basın mensupları bizim en yakın mesai arkadaşlarımız, en yakın çalışma arkadaşlarımız. Halkın sorunlarının dile getirilmesinde, çözümü noktasında, olumlu eleştirileriyle bize yol gösteren çok değerli meslek mensuplarıdır. Adıyaman’daki basın mensupları ise her zaman olumlu bir yol çizdiler. Bizler memleket adına siyaset yapıyoruz, onlarda memleket adına bu mesleği yapıyorlar” dedi.
İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, gazetecilerin bu şehrin en önemli unsurlarından birisi olduğuna işaret ederek, “Sizler şehrin önemli unsurlarından birisisiniz. İktidar ve muhalefetin takipçisisiniz. İnşallah bir bütün olarak, Adıyaman teşkilatı dip diri bir şekilde, heyecanla, 2015 yılındaki seçim zaferimizi en üst seviyede bulmak adına elimizden geleni yapacağız. ‘Yeni zaferlerle, güçlü Türkiye’ sloganıyla yola devam edeceğiz. Bugüne kadar bu yolculukta AK Parti, Adıyamanlılar tarafından kabullenildi. Bu dönemde de yine öyle olacak. Halkımızın yüreklerine ulaşacağız. İnşallah sükunetli bir şekilde, Adıyaman’a yakışan, toplumumuzun genlerinde var olan Adıyaman’a yakışır bir seçim yaşarız” dedi.
AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise, AK Parti teşkilatına başarılar dileyerek, “7 Haziran 2015 genel seçimlerinin startını veren AK Parti teşkilatına başarılar diliyoruz. 13 senelik AK Parti iktidarında bazı hizmetler almıştır anca daha eksiklerimiz vardır. Bu eksikliklerin giderilmesi için daha fazla çaba bekliyoruz. Komşu illerle kıyasladığımızda biraz gerilerdeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kentimiz için basın olarak, iktidar ve muhalefetle iyi ilişkiler içerisindeyiz. Bundan sonrada iyi olacaktır diye ümit ediyorum. Spor alanında daha fazla kentimize yatırım yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık