ATSO’DAN CHP İL BAŞKANI TANRIVERDİ’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, CHP İl Başkanlığına getirilen Abuzer Tanrıverdi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Adıyaman 25.02.2015, 10:24 25.02.2015, 15:51 Adiyaman Cihan Haber
ATSO’DAN CHP İL BAŞKANI TANRIVERDİ’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

 Beraberinde Yönetim Kurulu üyesi Kadir Aslan ile birlikte CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi’yi ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, CHP teşkilatına ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. 

Genel seçimlerde huzur temasının bozulmamasını temenni eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “Yeni göreve atanan Abuzer Tanrıverdi beyi kutluyor, tebrik ediyorum. Biz de Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tabi sıkıntılı bir dönemde göreve geldiğini biliyoruz ama altından kalkacaklarına da inanıyorum. Seçim sürecinde böyle bir görevi üstlenmek kolay olmasa gerek. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak herkese aynı mesafedeyiz. Özellikle siyaset üstü bir kurumu temsil ettiğimiz için bütün siyasi partilerle aynı mesafede olduğumuzun tekrar altını çizmem gerekiyor. Seçim arifesindeyiz kendisine başarılar diliyorum. Her partiden onlarca aday adayı var. Memleket için hayırlısı neyse o olsun diyoruz ancak benim tek arzuladığım huzur kenti diye lanse ettiğimiz Adıyaman’da birlik ve beraberliği bozmadan, her zaman insani ölçüler içerisinde çalışma yapılmasıdır. Elbette bütün siyasi partiler meydana inecekler, propaganda yapacaklar. Belli bir çerçevede tutmak kaydıyla ahenk içerisinde seçimlere gitmek ilimize yakışacaktır. Ben CHP’ye genel seçimlerde başarılar diliyorum. İktidar partisi kadar her zaman ana muhalefet partisinin ve diğer partilerinde sorumlulukları vardır. Birlikte olduğumuz zaman biz bir şeyler yapabiliriz. Dolayısıyla bu memlekete hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Ben tekrar Abuzer Tanrıverdi beyi ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, “Ben de ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’ya bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin benim için ayrı bir önemi var. Esnaflık sürecinde bende Ticaret ve Sanayi Odasının bir üyesiydim. Meclis üyeliği ve Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundum. ATSO’nun çalışmalarını takip ediyoruz. Fuar ve Kongre Merkezi ilimiz için bir kazanç. Ayrıca verdiğiniz girişimcilik eğitimleri sayesinde yeni kurulacak işletmeler devlet desteğinden faydalanmakta. Yapılacak seçimlerde partimizin başarısı için çalışacağız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette CHP İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Bozgün, Güner Şahin, Şükrü Cömert ve Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer de hazır bulundu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık