Başkan Dimez’den, Gölbaşı İlçesine Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Gölbaşı Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Adıyaman 12.04.2016, 10:40 12.04.2016, 10:41 Adiyaman Cihan Haber
Başkan Dimez’den, Gölbaşı İlçesine Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Gölbaşı Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

  Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Meclis Başkan Vekili Can Erdoğan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

  Başkan Abdurrahman Dimez ziyarette yaptığı açıklamada, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte bize düşen tek bir şey var birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe altından kalkamayacağımız hiçbir sıkıntımız yoktur. Sayın Başbakanımızın başlattığı "Selam Kampanyası" var. Biz de Selam’ın ikincisini Gölbaşı ilçemize verdik. Hafta içerisinde ilçe başkanlarımızla bir toplantı yaptık. İlçe koordinatörlerimizi tespit ettik ve tanıştırdık. İlçe koordinatörlerimizle birlikte eş güdümlü çalışacaksınız. Her hangi bir problem sıkıntı olduğu zaman ilk irtibata geçeceğiniz ilçe koordinatörlerimiz olacak. Ben her zaman sizin yanınızdayım beni de her zaman arayabilirsiniz. Bu iş gönüllülük esasına dayanan bir iştir. Bizler millet için memleket için ülkemiz için gönül verdik” dedi.

  Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise yaptığı konuşmada öncelikle ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Dimez’e ve il teşkilatına teşekkür ederek ilçenin kısa bir tanıtımını yaptı.

Başkan Özdemir, konuşmasında ise, “Gölbaşı ilçesi 30 bin nüfusla köyleriyle 50 bin nüfuslu bir ilçemizdir. Her zaman gelişime ve gelişmeye açık bir ilçedir. Belediyemiz her konuda çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda dikkat çeken ve devam eden bir çalışmamız var. Gölbaşı gölleri çevre düzenlemesi projesidir. Bu proje bittiğinde Gölbaşı gölleri çevresi güzel bir görünüme kavuşacak.  Ayrıca botanik park çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Mimar Sinan Mahallesinde de kentsel dönüşüm projesi çok yakında başlayacak.

Gölbaşı ilçemizin alt yapısı tamamlanmış, çevre düzenlemesi bitmiş, bölgede tek arıtma tesisine sahip güzel ve şirin bir yerdir.  Ayrıca ilçemizdeki projelerin uygulanması ve geliştirilmesinde desteklerini esirgemeyen tüm parti teşkilatına tek tek teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık