Başkan Süzen, Güven Tazeledi

İnsan Hakları Derneği (İHD) 13. Genel Kurulunda, mevcut başkan Osman Süzen, tek listeyle gidilen seçimde yeniden başkan seçildi.

Adıyaman 24.04.2016, 14:48 24.04.2016, 14:52 Adiyaman Cihan Haber
Başkan Süzen, Güven Tazeledi

 İnsan Hakları Derneği (İHD) 13. Genel Kurulunda, mevcut başkan Osman Süzen, tek listeyle gidilen seçimde yeniden başkan seçildi. 

KESK Adıyaman Şube toplantı salonunda gerçekleşen İHD 13. Olağan Kongresine İHD Adıyaman Şube Başkanı Osman Süzen,  Adıyaman İl Başkanı Selim Özbek¸ ÖSP Adıyaman İl Başkanı Mustafa Korkmaz, Eğitim- Sen Adıyaman Şube Başkanı Hasan Basri Yorulmaz ve sendika üyeleri katıldı.

Tek listeyle gidilen seçimde oy birliğiyle yeniden başkan seçilen Osman Süzen, “İnsan hakları antik çağlardan günümüze kadar birçok düşünürün masaya yatırdığı, demokrasi rejiminin temel taşlarından olan, içeriğinde eşitlik, özgürlük, güvenlik, refah ve düzen gibi birçok hayati gereksinimi barındıran ve yine birçok düşünüre göre insan doğasından ileri gelen haklar bütünüdür. Bizler İnsan haklarına dayalı, demokratik bir Türkiye istiyoruz" dedi.
Yargının bağımsız ve tarafsız olmasını talep eden Süzen, "Bizler bu kabusun bir an önce bitmesini istiyoruz.
 Bu nedenlerle tarafların hiçbir siyasi çıkar, beklenti içinde olmaksızın 2015 Temmuzu öncesine dönerek tahkim edilmiş bir ateşkesi önüne koymaları, kesintiye uğrayan barış ve diyalog sürecine yeniden başlatmalarını talep ediyoruz. Ve bu ülkede artık barış istiyoruz. Adalet, özgürlük ve eşitlik kavramlarının gerçek anlamları ile ülkemizde, bölgemizde ve dünyada egemen olduğu günlerin geleceğine dair umudum ve inancımla hepinize en derin saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık