Berberler Ve Otelciler Esnaf Odası Yeni Başkanını Seçti

Adıyaman Berberler ve Otelciler Esnaf Odası olağanüstü genel kurulunda, Mehmet İspir Başkan seçildi.

Adıyaman 30.09.2015, 18:23 30.09.2015, 18:23 Adiyaman Cihan Haber
Berberler Ve Otelciler Esnaf Odası Yeni Başkanını Seçti

 Adıyaman Berberler ve Otelciler Esnaf Odası olağanüstü genel kurulunda, Mehmet İspir Başkan seçildi. 

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun Divan Başkanlığını ESOB Başkanı Ziya Duranay yaptı. Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Sivritaştan’ın aday olmadığı genel kurulda Mehmet İspir ve Yusuf Lafçi yarıştı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından faaliyet, denetim, gelir-gider raporları okunarak onaylandı.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Mevcut Başkan Mehmet Sivritaştan, her iki adaya da başarılar dileyerek, 10 yıllık yönetim kurulu üyeliği, 12 yıllık başkanlık döneminde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adaylardan Yusuf Lafçi ise konuşmasında, seçimi kim kazanırsa kazansın Berberler ve Otelciler Esnaf Odası’nın kazanacağını belirterek, seçimi kaybetse bile odanın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Diğer aday Mehmet İspir ise konuşmasında, “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Odamızın gidişatı nedeniyle bu yola çıktı. Amacımız odamızı daha iyi yerlere taşımaktır. Ekip ruhu ile çalışarak, odamızın kalite çıtasını daha yükseğe çıkarmak istiyoruz. Esnafımızın her zaman yanında olmak için aday oldum. Odasına hizmet eden bir başkan olmak için aday oldum” dedi.

Dilek ve temennilerin ardından yapılan oylama sonucunda 350 delegeden 265 delege oy kullandı. Oylama sonucunda adaylardan Mehmet İspir 157, Yusuf Lafçi 104 oy alırken, 4 oy geçersiz sayıldı. Mehmet İspir, Berberler ve Otelciler Esnaf Odası’nın yeni Başkanı seçildi.

Seçim sonunda her iki aday birbirine sarılarak birlik ve beraberlik mesajı verirken, eski Başkan Mehmet Sivritaştan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık