ÇELİK'İN ÜÇÜNCÜ KİTABI OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR

Adıyamanlı Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik'in kaleme aldığı "Suskun Dilim" isimli şiir kitabı okuyucu ile buluşuyor.

Adıyaman 30.03.2015, 14:04 30.03.2015, 14:06 Adiyaman Cihan Haber
ÇELİK'İN ÜÇÜNCÜ KİTABI OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR

 51'inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, 31 Mart 2015 günü, saat 14.00'de, Adıyaman İl Halk Kütüphanesinde yapılacak imza günü ile okuyucunun beğenisine sunulacak "Suskun Dilim" isimli kitap İz Ajans tarafından yayınlandı.

Ülkemizde yaşayan en büyük şair olarak kabul edilen Cemal Safi'nin sunuş yazısı, Eski Samsat Kaymakamı İsmail Sündük'ün önsöz yazdığı kitabın editörlüğünü Gazeteci-Yazar Naif Karabatak yaptı. Daha önce “İnsanca Yaşama Bilinci” ve “Samsat’ta Bir Gül - Safvan Bin Muattal” isimli iki adet basılmış kitabı bulunan Çelik’in "Suskun Dilim" isimli üçüncü kitabının yayınlaması ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çelik, yazmanın kendisi için yaşamsal bir gereklilik haline dönüştüğünü, edebiyatın her alanı ile yakından ilgilendiğini ifade etti.

Çelik, "Şiir, benim için yaşadıklarımı, düşündüklerimi veya hissettiklerimi dışa vurma aracıdır. Benim için şiir, sevinçli veya üzüntülü bir ruh halinde, ahenkli bir yazı yazmanın adıdır. Her konuda okumak ve yazmaya çalışıyorum. Şiir olarak ilk ama toplamda üç kitabın yayınlanmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kitapta sadece aşk şiirlerine yer verdim. Bundan sonraki çalışmamda inşallah daha geniş konuları içeren bir eser düşünüyorum. Umarım okuyucunun beğenisini kazanır. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık