DÜN CESET, BUGÜN POŞET..!

Adıyaman’da, dün dere kenarında yeni doğmuş bir bebek cesedinin bulunmasının ardından, bugün aynı bölgede madde bağımlısı şahısların bıraktığı poşetler bulundu.

Adıyaman 24.02.2015, 15:56 24.02.2015, 17:25 Adiyaman Cihan Haber
DÜN CESET, BUGÜN POŞET..!

 Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Ali Taşı Mahallesi'ndeki Çırçır Deresi kenarında poşet içerisinde, yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulunmuş, olay vatandaşlar tarafından polis ekiplerine bildirilmişti. Ceset, polis ekiplerinin incelemeleri sonrası, otopsi yapılmak üzere Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Bugün ise aynı bölgede, madde bağımlı şahısların kullandıkları poşetler bulundu. Konuyla ilgili olarak konuşan vatandaşlar, “Daha dün burada bir ceset bulundu, şimdi de madde bağımlılarının kullandıkları poşetler. Öncelikle olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanarak, en ağır cezalara çarptırılmasını isterken, bu madde bağımlıları için ise bir çare bulunmasını yetkililerden rica ediyoruz. Bu dere ve çevresi, olayların yaşanmasına çok müsait bir bölge. Bu konuya bir çözüm bulunmalıdır. Güneş battıktan sonra bu bölgelerden evlerimize korku ve panik içerisinde gidiyoruz. Biz vatandaşlar olarak her gün huzursuz ve telaşlıyız” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık