Eğitim Bir-Sen Üyeleri Gölbaşı İlçesinde Bir Araya Geldi

Eğitim Bir-Sen Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma toplantısında sendika üyeleri bir araya geldi.

Adıyaman 30.12.2015, 15:05 30.12.2015, 15:06 Adiyaman Cihan Haber
Eğitim Bir-Sen Üyeleri Gölbaşı İlçesinde Bir Araya Geldi

 Eğitim Bir-Sen Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma toplantısında sendika üyeleri bir araya geldi. 

Gölbaşı ilçesinde bulunan bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen tanışma ve dayanışma toplantısına, Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, Eğitim Bir-Sen Gölbaşı İlçe Temsilcisi Akif Öztürk, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Müftüsü Selami Sayın ve sendika üyeleri katıldı. Toplantıda, konuşan Eğitim Bir- Sen Gölbaşı İlçe Temsilcisi Akif Öztürk, Eğitim Bir- Sen Gölbaşı Temsilciliği olarak ilçenin eğitim sorunlarını yakından takip ettiklerini, sorunların çözümünde gerekli müdahale ve mücadelelerini sürdürdüklerini vurgulayarak sorumlu sendikacılık anlayışı ile hareket ettiklerini belirtti. Memur- Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ise ülkenin zor zamanlardan geçtiğini ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretme konusunda sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmediklerini ifade etti. Sorun üreten değil sorumluluk alan bir anlayışla yola çıktıklarını anlatan Deniz, üçüncü dönem toplu sözleşme görüşmelerinde Memur-Sen olarak bir tarihe imza attıklarını kaydetti. Deniz, “Gölbaşı ilçemizde üye sayımız her gün artmakta ve bu durum çalışanların gücü olarak kendini göstermektedir. Eğitim Bir Sen ve Memur Sen gücünün farkında ve bu gücü kazanımı dönüştüren, sendikacılıkta devrim oluşturan büyük bir güçtür. Bu gücünü her alanda özellikle yeni ve büyük Türkiye uğruna kullanan Eğitim Bir-Sen’in adanmış dava adamları sadece ulusal meselelerde değil uluslararası meselelerde de kullanmaktadır. Bunun en son örneği IHH ile birlikte yürütülen Suriyeli kardeşlerimiz için un ve battaniye kampanyasıdır" dedi.

Deniz son dönemlerdeki terör olaylarını da hatırlatarak, "Son zamanlarda yaşanan terör olayları ne yazık ki hepimizin canını acıtmaktadır. Kürt sorununun çözümünde son üç yılda alınan mesafe baltalanmak ve Türkiye terör ile kendi içine kapanan bir ülke haline getirilmek istenmektedir. Türkiye’de Kürt sorununun çözümü İslami değerlere tekrar sarılmak ile mümkündür. İnanıyorum ki İslami camia bu konuda daha fazla inisiyatif alacak ve sorunu kökten halledecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık