EĞİTİM BİR-SEN VALİ DEMİRTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Adıyaman Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Ali Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı, Adıyaman’ın eğitim sorunlarını dile getirmek ve çözüm önerilerini iletmek amacıyla makamında ziyaret etti.

Adıyaman 08.02.2015, 12:39 08.02.2015, 12:41 Adiyaman Cihan Haber
EĞİTİM BİR-SEN VALİ DEMİRTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 Görüşmede,  Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, yeni yönetim kurulunun 22 Kasım’da delegeler tarafından belirlendiğini ifade ettikten sonra yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, Adıyaman’ın eğitim ile ilgili sorunlarını ve Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şubesi olarak çözüm önerilerini dile getirdi. Adıyaman’ın ciddi manada derslik ve öğretmen ihtiyacının bulunduğunu, eğitim kalitesinin daha da yükseltilmesi için tüm eğitim çalışanlarının çalışma ortamlarının yetersiz olduğunu, eğitim çalışanlarının zamanlarını değerlendirecekleri sosyal mekanların yetersizliğini dile getiren Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz; “ Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş’ın, ilimizin eğitim sorunlarıyla yakından ilgilendiğini biliyoruz. Bu anlamda Genel Yetkili Sendika, Adıyaman’ın en büyük sivil toplum kuruluşu ve ilimizin eğitim sorunlarının çözümü ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi bağlamında yapılacak bütün çalışmaların bir paydaşı olarak, gerçekleştirilecek bütün faaliyetlere katkı sunmaya hazırız. Bu konuda yapılacak çalışmaların en önemlisi, ilimizin eğitim çalışanlarının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak mekanların sağlanmasıdır. Okullarımızın fiziksel ve donanım olarak eksikleri tamamlanmalıdır. Ayrıca eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacıyla geliştirilen projelerde öğretmenlerin de görüş ve önerilerine yer verilmesi gerekir ” dedi.

  Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesinin yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

  Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ın eğitim sorunlarının çağdaş yaklaşımlarla oluşturulmuş projelerle giderilmeye çalışıldığını ifade ederek “ Biz problemleri çözmek için varız. Adıyaman’ın ihtiyacını karşılayacak dersliklerin yapımı devam etmektedir. Ancak ve ancak eğitimli bir toplumun kalkınmaya katkısı olur” dedi.  Adıyaman’ın eğitim sorunlarını çözmeye dönük birçok proje geliştirdiklerini ifade eden Mahmut Demirtaş, bu anlamda Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesinin çalışmalarını ve önerilerini önemsediklerini, eğitim çalışanlarının sosyal mekan ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen projelerin hayata geçmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

  Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Adıyaman’ın eğitim ile ilgili sorunlarının çözümünde her zaman ön safta yer alacaklarını, yapılacak her çalışmaya katkı sunmaya hazır olduklarını ve bütün sorunların çözülmesi için yürütülecek her çalışmayı her alanda yakından takip edeceklerini söyledi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık