EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİSİKLET TURU DÜZENLEDİ

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bisiklet turu düzenlendi.

Adıyaman 05.04.2015, 12:26 05.04.2015, 12:34 Adiyaman Cihan Haber
 EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİSİKLET TURU DÜZENLEDİ

Adıyaman Valiliği önünde sabah saatlerinde başlayan bisiklet turuna çok sayıda spor sever ile Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri ve polis memurları ile vatandaşlar katıldı. Valilik önünde başlayan bisiklet turu, Atatürk Bulvarı 1. Çevre Yolu, Turgut Reis mahallesi güzergahının kullanılması sonrası Adıyaman Valiliği önünde sona erdi. Bisiklet turu sonrasında bisiklet turuna katılan katılımcılara katılım belgeleri verildi.
Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, spor ve sporcuya önem verdiklerini belirterek, “Emniyet teşkilatının 170. kuruluş yılını kutluyoruz. Polis Haftası kapsamında spora ilginin artması için bisiklet turu düzenledik. Pazartesi gününden Cuma gününe kadar Polis Haftasını kutlayacağız. Kutlamalar kapsamında çeşitli etkinliklerimiz var. Biz, bütün vatandaşlarımızı yapacağımız kutlamalara davet ediyoruz. Bisiklet turuna katılan belediye başkanımıza, sporcularımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, öncelikle bütün emniyet teşkilatının Polis Haftasını tebrik ederek "Bisiklet turu güzel bir etkinlik oldu. Haftanın bu şekilde güzel geçmesini temenni ediyorum. Halkla polisin buluşmasına engel olacak şekilde provokasyonların son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık