FAAL GAZETECİLER CEMİYETİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti

Adıyaman 10.02.2015, 09:31 10.02.2015, 09:32 Adiyaman Cihan Haber
FAAL GAZETECİLER CEMİYETİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

   Ulusal ve yerel medyadan bütün basın mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette, ilin mevcut durumu ve devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

  Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle cemiyetimizi ziyaret eden Sayın Valimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. İlimize atandığı günden bugüne Adıyaman’da başta eğitim olmak üzere, ilin gelişimi ve kalkınması adına çok ciddi emek veren sayın valimize basın camiası olarak teşekkür ediyoruz. Son bir yıldır özellikle ulusal ve uluslararası anlamda Adıyaman’ın bilinmeyenlerini ve görünmeyenlerini dünyaya tanıtmak için yaptığı tanıtım atakları ve son olarak katıldıkları EMİTT fuarında ilimizin tanıtımını başarıyla üstlenen sayın valimize cemiyet olarak teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar basınla ilişkileri çok iyi olan ve hiçbir sıkıntı yaşamadığımız sayın valimizle bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Basın olarak ilimizin kalkınması ve gelişmesi adına Sayın Valimizin hayata geçireceği tüm projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olacağız” dedi.

  Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetinin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, “Yaklaşık 30 aydır Adıyaman’da görev yapıyorum. Bu süre zarfında basınımızla çok güzel diyaloglarımız oldu ve her zaman desteklerini gördüm. Adıyaman basın camiasının, Adıyaman’ın meseleleri ve problemleri üzerinde çok duyarlı olduklarını görüyorum. Buda bizi fazlasıyla memnun ediyor. Basınımızın zaman zaman eleştirileri hem işimizi kolaylaştırıyor, hem de işimizi daha iyi takip etmemizi sağlıyor. Bir yerde bir takım eksiklikleri basınımız bize yansıttığı zaman bu bizi mutlu ediyor. Adıyaman basını her zaman hep üst seviyelerde habercilik yapmaya çalışmıştır. İnşallah bundan sonra da basınımızla çok güzel diyaloglarımız ve günlerimiz olacaktır” dedi.   

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık