FIRAT: “SİLAHLAR SUSUNCA TÜRKİYE ŞAHA KALKAR”

AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Fırat, PKK’nın silahlara veda etmesiyle birlikte Türkiye’nin yükselişe geçeceğini vurguladı.

Adıyaman 03.03.2015, 15:40 03.03.2015, 15:41 Adiyaman Cihan Haber
FIRAT: “SİLAHLAR SUSUNCA TÜRKİYE ŞAHA KALKAR”

 AK Parti iktidarının yıllardır süren sorunu ortadan kaldırmak için bütün bedenini taşın altına koyduğunu ve ‘baldıran zehiri’ içtiğini belirten İbrahim Halil Fırat, gelinin son noktanın umut verici olduğunu ve geri dönülmez bir dönemece girildiğini söyledi.

Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Fırat, on binlerce insanın yaşamını yitirdiği, milyarlarca liralık ekonomik zararın olduğu bir dönemin ‘çözüm süreci’ ile birlikte değişmeye başladığını ve yaklaşık 3 yıldan beri uygulanan sürecin en önemli noktasına ulaşıldığını kaydetti.

İbrahim Halil Fırat, “AK Parti iktidarı yıllarca ülkemizin belinde kambur olan sorunu çözmek için bu yola baş koydu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere hükümetimiz ve partimiz bu sorunu ortadan kaldırmak için yıllardan beri uğraş veriyor. Kürtçe konuşmanın yasak olduğu bir dönemden Kürtçe kanal, Kürtçe seçmeli derslerin olduğu bir döneme gelindi. Son olarak ise PKK’nın silah bırakması çağrısı ülkemizde umutları daha da yeşertti. Ülkemizin kalkınması ve Dünya ülkeleri arasında ilk sıralarda yer almasının önündeki en büyük engeli inşallah aşacağız. Silahların tamamen bırakılmasıyla birlikte Türkiye şahlanacak ve önünde kimse duramayacaktır” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık