GAP Başkanı Sadrettin Karahocagil Beşpınarı Gezdi

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve GAP Başkanı Sadrettin Karahocagil, Beşpınar Projesini yerinde inceledi.

Adıyaman 27.03.2016, 14:31 27.03.2016, 14:32 Adiyaman Cihan Haber
GAP Başkanı Sadrettin Karahocagil Beşpınarı Gezdi

 Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve GAP Başkanı Sadrettin Karahocagil, Beşpınar Projesini yerinde inceledi. 

Yapılan çalışmalar ve projenin son durumu ile ilgili Karahocagil'e bilgi veren Vali Demirtaş, Adıyaman'ın yaşam kalitesini arttıracak çok önemli bir proje olan Beşpınar projesinin hayat bulması için çalışmalara son sürat devam ettiklerini söyledi.

Beşpınar Projesi ile Adıyaman'ın yeni bir doğal yaşam alanına kavuşacağını belirten Demirtaş, "Proje, Adıyamanlıların aileleri ile rahat vakit geçirebilecekleri şekilde, yeşil alanlar, piknik alanları, süs köprüleri, şelale, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun grupları, yapay gölet, spor alanları, kır kahvesi, kafeteryası ve restaurantı ile birlikte bir bütün olarak tasarlandı. Projenin 3. etabı bitirilerek, 4. etap çalışmalarına başladık. Adıyaman ve bölge için emsal niteliğinde olacak bu projenin bir an önce hayat bulması için desteğe ihtiyacımız var. Amacımız, bu projeyi bir an önce bitirerek Adıyamanlı vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Çünkü Adıyamanlı vatandaşlarımız dört gözle bu projenin bitmesini bekliyor. Bizde bunun çabası ve gayreti içindeyiz. Projenin bu aşamaya gelmesinde bizlere her türlü desteği veren sayın bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize, burada çalışan işçisinden, yüklenici firmasına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ve GAP Başkanı Sadrettin Karahocagil, Beşpınar Vadisindeki incelemelerinin ardından Kahta ilçesine geçerek, Kahta halkının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek Ebu Sadık Projesinin uygulandığı alanı gezdi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık