HIRSIZLIK YAPAN ÇOCUKLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir markete girip, bin lira para ve sigara çalan çocuk hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Adıyaman 05.02.2015, 13:03 05.02.2015, 13:08 Adiyaman Cihan Haber
HIRSIZLIK YAPAN ÇOCUKLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

 Gece geç saatlerde bir marketin havalandırmasından içeri giren çocuk yaştaki hırsızların görüntüleri, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, içeriye tedirgin bir şekilde giren hırsızların, güvenlik kamerasına yakalanmamak için başlarına çuval geçirdikleri görünüyor. Hırsızların elinde eldiven bulunmaması ve çuvalın düşmesiyle yüzlerinin görünmesi dikkat çekerken, yaklaşık 2 buçuk dakika içeride kalan hırsızlar, marketin kasasını ve sigara raflarını boşaltıp bir çuvala doldurarak uzaklaşıyor.

Sabah iş yerine gelen market sahibi Hacı Dikici, durumu polise bildirdi. Kamera görüntülerini izleyen polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Kahta’da 8 yıldır market işlettiğini söyleyen Dikici, “Akşam saat 23.00 civarı dükkanı kapatıp eve gittim, sabah ağabeyim gelip dükkanı açmış, ortalığın dağınık olduğunu görünce polise haber vermiş. Kasada yaklaşık bin TL vardı, 750 TL değerinde sigara almışlar. İş yerimiz emniyete 100 metre mesafede olmasına rağmen, gelip bu hırsızlığı yapabiliyorlar, yetkililerin buna bir çare bulmasını diliyoruz. Hırsızlar dükkanın arka tarafında bulunan havalandırmadan içeriye girmişler, bu işi çocuklara yaptırmışlar. Büyükler demir parmaklığı sökmüş, çocukları içeri göndermişler. Emniyetin bunların peşini bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık