KAHTA DEVLET HASTANESİ BAHÇESİNE 2 YENİ KAPI YAPILIYOR

Adıyaman'ın Kahta İlçe Devlet Hastanesi bahçesinin tek girişinin bulunması nedeniyle yaşanan sorunlardan dolayı bahçe kapı sayısı 3 çıkarıldı.

Adıyaman 07.04.2015, 17:18 07.04.2015, 17:19 Adiyaman Cihan Haber
 KAHTA DEVLET HASTANESİ BAHÇESİNE 2 YENİ KAPI YAPILIYOR

Kahta İlçe Devlet Hastanesi Bahçesinde tek giriş-çıkış kapısının bulunması nedeniyle hastane yönetimi karar alarak bahçede iki giriş- çıkış kapısı daha açma kararı aldı. Alınan kararlar doğrultusunda kapının yapılacağı bölümler tespit edilerek bahçe duvarlarının bir kısmı yıkıldı.
Yıkılan duvarlar sonrasında giriş- çıkış kapısı çalışmalarına başlanırken konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kahta İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Göreve başladığımızda ilk olarak dikkatimi çeken problemlerden biri hastanemizde misafir otoparkıyla ilgili ciddi bir yoğunluk olduğunu gördüm. Bu yoğunluğu azaltmak adına belediyemizin işbirliğiyle birlikte misafirlerimiz için hastanemizin batı tarafında bir otopark düşünüldü. Yine aynı şekilde hastanemizde hastalarımız için sosyal ihtiyaçlarını, nefes alabilecekleri bir alanı için bir peyzaj çalışması başlattık. Hastanemizin önündeki otopark alanı hastalarımız için peyzaj alanı olarak değerlendirilecek. Orada hastalarımız hem istirahat hem de insanların bekleyebileceği bir alan olacak. Bu yoğunluğu ortadan kaldırmak adına böyle bir çalışma başlattık. Bakanlığımızın bize önerisi ve uyarı yazıları üzerine çalışmalar yapılmıştır. Hastane içerisinde ki yoğunluğu ortadan kaldırmak için bu çalışmanın hem mülkü amirlerimizin izniyle Genel sekreterimizin oluruyla bu şekil bir çalışma yapılmıştır. Umarım hastalarımız bundan maksimum bir şekilde faydalanır. Amacımız tamamen hizmet odaklı olup her şeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık