Kitap Günleri’ne Hazırlık Başladı

18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Adıyaman’da 3.’sü düzenlenecek olan Kitap Günleri hazırlıkları başladı.

Adıyaman 29.02.2016, 16:47 29.02.2016, 16:48 Adiyaman Cihan Haber
 Kitap Günleri’ne Hazırlık Başladı

 18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Adıyaman’da 3.’sü düzenlenecek olan Kitap Günleri hazırlıkları başladı. 

Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde Medya Trend Organizasyonuyla bu yıl 3.üncüsü düzenlenecek Kitap Günleri 80 yayınevi ve seçkin yazarların katılımıyla 18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Vali Mahmut Demirtaş, kitap günlerinin amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Vali Yardımcısı Murat Süzen ve Adıyamanlı yazarlarla Valilik Makamında bir araya gelerek organizasyonla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Organizasyonun eksiksiz bir şekilde geçmesi amacıyla toplantıda tüm yazarların görüşlerini alan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyamanlı yazarların önerilerini not alarak, yazarların fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Toplantıda, Medya Trend Organizasyon firması sahibi Ayşe Gül tarafından organizasyonun içeriği ve stant tasarımları ile ilgili bir sunum yapıldı.

Adıyaman'ın kültür hayatına önemli katkılar sağlayacak Kitap Günlerinde Adıyamanlıları kitapla ve seçkin yazarlarla buluşturacaklarını kaydeden Vali Demirtaş, "Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Kitap Günlerine 80'e yakın yayınevi ve birçok seçkin yazar katılacak. Adıyaman'ın kültür ve sanat hayatına renk katacağına inandığımız bu etkinlikle amacımız, vatandaşlarımızla kitap dünyası arasında köprü olmak ve gençlerin ağırlıklı olduğu yeni nesile kitap sevgisini aşılamaktır. Hükümet Konağı bahçesinde 5 gün sürecek programda ünlü yazarlar okuyucuyla buluşarak kitapların imzalayacaktır. Adıyamanlı yazarlarımızın da destek ve katkıları ile organizasyonun bir önceki yıllarda gerçekleştirilen etkinliklerden daha güzel geçmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık