KIYMAZ, BİRLİK BERABERLİK İÇİN GAZİANTEP’TE KONUŞACAK

İslam Birliği Derneği'nin Gaziantep’te düzenleyeceği ‘Barış, Kardeşliğe ve Birliğe Çağrı’ konferansında GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz da konuşma yapacak.

Adıyaman 20.02.2015, 14:27 24.02.2015, 17:31 Adiyaman Cihan Haber
KIYMAZ, BİRLİK BERABERLİK İÇİN GAZİANTEP’TE KONUŞACAK

 Gaziantep Zeugma Konferans salonunda Cumartesi günü düzenlenecek konferansa Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hasan Celal Güzel, Eski Sağlık Bakanlarından Halil Şıvgın, Gaziantep Büyükşehir eski Belediye Başkanlarından Celal Doğan da konuşmacı olarak katılıyor.

Konferansla ilgili bir açıklama yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, “Birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde İslam Birliği Derneği'nin düzenlemiş olduğu bu programa bizler de destek olacağız, katkı sunacağız. Ülkemizin önemli bilim ve siyaset adamlarının katılacağı programda bölgemizdeki son gelişmeler hakkında ve birlik beraberliğimizi perçinleyecek projeler öneriler sunacağım ülkemize milletimize hayırlı bir sonuç çıkaracak bu etkinliğe bölgemizin duyarlı aydınları ve Gazianteplileri bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık