KONUŞMA METNİNİ ÇALAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI..!

AK Adıyaman Milletvekili Aday Adaylığına talip olan ancak bir konuşma metni yazmaktan aciz olduğu için internetten başka bir adayın konuşma metnini çalarak kendi konuşması gibi paylaşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Kim?

Adıyaman 18.02.2015, 20:35 18.02.2015, 20:41 Adiyaman Cihan Haber
KONUŞMA METNİNİ ÇALAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI..!

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde AK Parti, CHP, MHP ve HDP’den, aday adayı sayısının 150’yi aşması bekleniyor. Aday adayları reklam yapmak için çeşitli kulvarlarda boy gösteriyor. Aday adayları en fazla sosyal medya ( Facebook, Twiter) gibi alanlarda kendi reklamlarını yapmanın gayretindeler.
 Bazı aday adayları fotoğraflarını ve kendilerine ait düşüncelerini sosyal medya aracılığıyla paylaşırken, bazı uyanık aday adayları ise,  kendi öz değer ve fikirleri bir tarafa bırakarak “HIRSIZLIK” yapmayı tercih ediyor.
AK Partiden İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan ….. 11 Şubat 2015 tarihinde şu açıklamayı yapmış; “Anadolu’ nun bağrı yanık insanları Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde önce Türkiye Cumhuriyetini kurmuş sonrada muasır medeniyetler seviyesine yükselmeyi ilke edinmiş bir kronolojik tarihten önce Adnan Menderes ardından Turgut Özal ve nihayetinde Dünya’ nın yeni lideri partimizin kurucusu genel başkanımız ve başbakanımız halen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023’ ü hedefleyerek misyonu ve vizyonu belli olan AK Parti İstanbul 1.bölge Milletvekili aday adaylığımı deklare ediyorum. Çıktığım bu yolda önce ailemin, babamın, annemin, kardeşlerimin, büyüklerimin siz değerli dostlarımın yardımı, desteği ve dualarıyla bu yolda süreci başlatmış bulunuyorum” demiş.

 AK Parti Adıyaman Aday Adayı olan ….. 14 Şubat 2015 tarihinde Şu Açıklamayı yapmış; “Anadolu’ nun bağrı yanık insanları Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde önce Türkiye Cumhuriyetini kurmuş sonrada muasır medeniyetler seviyesine yükselmeyi ilke edinmiş bir kronolojik tarihten önce Adnan Menderes ardından Turgut Özal ve nihayetinde Dünya’ nın yeni lideri partimizin kurucusu genel başkanımız ve başbakanımız halen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023’ ü hedefleyerek misyonu ve vizyonu belli olan AK Parti ADIYAMAN milletvekili adaylığımı deklare ettim.. Çıktığım bu yolda önce ailemin, babamın, annemin, kardeşlerimin, büyüklerimin siz değerli dostlarımın yardımı, desteği ve dualarıyla bu yolda süreci başlatmış bulunuyorum” diye yazmış.
Şimdi siz değerli vatandaşlarımıza soruyoruz, başka bir milletvekili aday adayının konuşma metnini çalan ve en kısa zamanda adını sizlerle paylaşacağımız bu aday adayı sizce Adıyaman’a ne katabilir ne faydası olabilir..?

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (1)
MEHMET 9 yıl önce
böyle bir aday adayi ancak adiyamanin sirtina kambur olur
13
açık