MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN KUTLU’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

AK Parti Adıyaman milletvekilleri, milletvekili adayları ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Adıyaman 22.04.2015, 14:19 22.04.2015, 14:20 Adiyaman Cihan Haber
MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN KUTLU’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

AK Parti Adıyaman milletvekilleri, milletvekili adayları ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, MÜSİAD’ı ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Milletvekili adayları Adnan Boynukara, İclal Yalçın Tutuş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD olarak her ay arkadaşlarımızla birlikte toplantılarımızı sürdürmekteyiz. Bu ayki toplantımızı Milletvekillerimiz ve Belediye başkanımızın katılımıyla gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Bundan sonraki toplantılarımızda da sayın valimizi, kamu kurum ve kuruluş müdürlerimizi davet etmeyi planlıyoruz. MÜSİAD olarak sektör kurullarımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ilimizi yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm, trafik sorunu, otopark sorunu, imarla ilgili sorunlar, ilimiz yatırımcısını yakından ilgilendiren 5084 sayılı yasayla alakalı sorunlar ve buna benzer konuları içeren bir dosya hazırladık ve bu dosyamızı hem belediye başkanımıza hem de sayın vekillerimize takdim ettik. Sektör kurullarımız tarafından tespit edilen konulardan oluşan dosya direk ilgili yere ulaşmış oldu. İnşallah çözümü noktasında da el birliğiyle çaba sarf edeceğiz” dedi.
MÜSİAD Adıyaman Şubesi tarafından güzel bir çalışma yapıldığını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, “MÜSİAD Adıyaman şubemizin aylık istişare toplantısına davet üzerine bizlerde katıldık. MÜSİAD aylık istişare toplantılarında bundan böyle sektörel sorunlarının yanı sıra ilimizin sorunlarıyla ilgili çalışma yapacak olmaları ve her ayki toplantıya ilin ileri gelenleri, kurum müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelecek olmaları önemli bir karar. Başlatmış oldukları çalışma kapsamında milletvekillerimiz ve belediye başkanı olarak ben katıldım. MÜSİAD sektör kurulları tarafından ilimizi ilgilendiren konularla ilgili çok güzel bir çalışma yapılmış. Hazırlanan dosyalar bize teslim edildi. Dosya içerisinde yer alan konularla ilgili MÜSİAD üyelerimizle araştırma yapıp, ortak çalışma içerisinde belediye olarak üstümüze düşeni yapacağız. MÜSİAD Türkiye’nin geleceğinde taşın altına elini koyan, gelecekte bende varım diyen ve Türkiye’nin ilerlemesi için her türlü gayreti sarf eden bir kuruluşumuz. Bu bakımdan bu işadamlarımızı tebrik ediyorum. Allah daha bol kazançlar versin, birlik ve beraberliklerini bozmasın” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydır ise konuşmasında, “MÜSİAD gerek Türkiye genelinde gerekse de Adıyaman da hakikaten büyük ihtiyaçtan doğdu. Ekonomik anlamda da ülkenin huzuru, barışı ve kardeşliği anlamında çok güzel hizmetlere imza atıyor. Bu vesileyle MÜSİAD ailesine teşekkür ediyorum. Hem Adıyaman hem de Türkiye genelinde yapılması gereken konularla ilgili önerileri, fikirleri bizim için son derece önemli. Bugün MÜSİAD Adıyaman şubesinin aylık toplantısında kentimizle ilgili ele alınan konular önemli konular ve bu konuları içeren dosyayı bize takdim ettiler. Bizlerde bu dosyayı inceleyip el birliğiyle kentimiz adına, ülkemiz adına neler yapabilirizin çabası içerisinde olacağız. MÜSİAD ailesi olarak ilin ileri gelenleriyle bir araya gelip ilin meselelerini konuşmaları, ülke gündemini konuşmaları, hakikaten ufuk açıcı vizyoner bir konu bu vesileyle ben başta MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım olmak üzere yönetim kuruluna ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık