Muhtar, Aile Sağlığı Merkezinin İsmine Tepki Gösterdi

Adıyaman’da, kendi mahallesine yapılan sağlık merkezine başka bir mahallenin isminin verilmesine mahalle muhtarı tepki gösterdi.

Adıyaman 26.11.2015, 16:45 26.11.2015, 17:07 Adiyaman Cihan Haber
Muhtar, Aile Sağlığı Merkezinin İsmine Tepki Gösterdi

 Adıyaman’da, kendi mahallesine yapılan sağlık merkezine başka bir mahallenin isminin verilmesine mahalle muhtarı tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 hafta önce Turgut Reis mahallesinde açılan 15 Nolu Malazgirt Aile Sağlık Merkezi’ne, 'hayırlı olsun' ziyaretine elinde çiçekle giden Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, aile sağlık merkezi levhasında '15 Nolu Malazgirt Aile Sağlık Merkezi' yazısını görünce duruma tepki gösterdi. Muhtar Geylani Taş, kendi mahallesine yapılan aile sağlığı merkezine Malazgir mahallesinin isminin verilmesinin doğru olmadığını dile getirdi.

Yeni açılan 15 nolu sağlık merkezinin Turgut Reis, Kayalık, Fatih ve Malazgirt mahallesinde ikamet eden vatandaşlara hizmet vereceği kaydeden Muhtar Taş, "Turgut Reis mahalle muhtarı olarak, Turgut Reis mahallesinde 15 nolu aile sağlık merkezinin açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Fakat bir üst mahallenin isminin bizim mahallede yapılan aile sağlık merkezine verilmesini anlamış değiliz. Ya bizim adımız verilmeliydi yada 4 mahallenin adı veya hiçbir mahallenin adının verilmemeliydi. Sadece 15 nolu aile sağlık merkezinin adının verilmesi daha doğru olurdu. Yapılan bu durum bizleri oldukça derinden üzmüştür. Bizler Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Hak Sağlığı Müdürlüğünden bu ismin biran önce değiştirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (1)
Av İbrahim aba 8 yıl önce
Sağlık müdürü Oray'a neden izin vermiş Malazgirt mah de yermi yokmuş. Çıkar menfaat ilişkisi muhtar bunu görmüş en azından ismi değişseymiş muhtar haklı haklı da
13
açık