PEYGAMBER SEVDALILARINDAN 'KUTLU DOĞUM' ETKİNLİĞİ

Adıyaman Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Hz. Muhammed (sav) Kutlu Doğum etkinliğinin bu yıl 6'ncısı düzenlendi.

Adıyaman 05.04.2015, 16:30 05.04.2015, 16:31 Adiyaman Cihan Haber
PEYGAMBER SEVDALILARINDAN 'KUTLU DOĞUM' ETKİNLİĞİ

Emniyet müdürlüğü yakınlarında yapılan etkinliğe çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi, alana girmek isteyen vatandaşlar polis ekiplerinin oluşturduğu arama noktalarından geçerek etkinlik alanına alındı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte Mevlid-i Şerif okundu.
Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Bilal Demir, amaçlarının Peygamberi (sav) daha iyi tanımak ve tanıtmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bu etkinliği yaparken tek amacımız, Allah Resulünü daha iyi anlamak. Bu sene her eve, peygamber efendimin hayatını anlatan ve görüntülü CD dağıttık ve bugünde etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Biz inanıyoruz ki, bu ümmetin tekrar huzura kavuşması hatta dünyada olayların son bulması için ancak ve ancak kurtuluşun Hz. Peygamberden geçtiğini biliyoruz. Bu etkinliğimiz bu yıl Türkiye’nin 400 noktasında gerçekleştiriliyor. Halkımız yoğun katılım gerçekleştirerek buraya akın ediyor, herkese teşekkür ediyorum.”
Etkinlik, yapılan konuşmanın ardından Kur'an-ı kerim ve ilahilerin okunmasıyla devam etti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık