RAHMETELİ DERNEĞİ YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

2011 Yılında faaliyete geçen Rahmeteli Yetimleri Destekleme Derneği faaliyete geçtiği günden bugüne yardım yapmaya devam ediyor.

Adıyaman 16.03.2015, 18:00 16.03.2015, 18:00 Adiyaman Cihan Haber
RAHMETELİ DERNEĞİ YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

 Dernek olarak il merkezinin yanı sıra, ilçe ve köylerde tespit edilen yardıma muhtaç yetim ve yetim ailelerine yardım yapmaya devam ediyor. Dernek Başkanı Hacı Güçlü, dernek çatısı altında yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü arkadaşlarıyla birlikte imkanları ölçüsünde yardım ve dernek faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

Hacı Güçlü, “Derneğimize kayıtlı 450 yetim aile ve bu ailelerimizin bin 400 yetim çocuğu bulunmaktatır. Derneğimize kayıtla yetimlerimize dönem dönem giyecek, gıda ve benzeri yardımlarımız oluyor. Yetim ailelere hazırlamış olduğumuz yardım programı doğrultusunda 25 kg un,10 kg bulgur, 5kg pirinç, 5kg makarna, 5kg yağ, 5kg şeker, 1kg çaydan oluşan gıda paketi dağıtılıyor. Bayram önceleri ayakkabı dahil olmak üzere giyim yardımı yapılıyor. Yetimlerimize yapılan yardımların yanı sıra, son zamanlarda ülkemize sığınan ve çadır kentte yaşamını sürdürmekte olan Suriyeli ailelere de gıda yardımında bulunduk. İmkanlarımız ölçüsünde bu yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle dernek çatısı altında görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık