Satranç ve Futsal İl Birincileri Belli Oldu

Adıyaman'da 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Yıldız Erkekler ve Kızlar Satranç ile Futsal Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarıyla ile son buldu.

Adıyaman 18.02.2016, 14:25 18.02.2016, 14:25 Adiyaman Cihan Haber
Satranç ve Futsal İl Birincileri Belli Oldu

 Adıyaman'da 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Yıldız Erkekler ve Kızlar Satranç ile Futsal Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarıyla ile son buldu. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Yıldız Erkekler ve Kızlar Satranç ve Futsal Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği karşılaşmaları, final maçlarının ardından sona erdi. Yıldız Kızlar Satranç Kategorisinde birinci Kahta TPAO Orta Okulu, ikinci Yavuz Selim Orta Okulu, üçüncü ise 50.Yıl Orta Okulu elde etti. Yıldız Erkekler Satranç Kategorisinde ise birinci Mevlana Orta Okulu, ikinci Yavuz Selim Orta Okulu, üçüncü Özel İkbal Koleji oldu. Final maçları ile sona eren Yıldız Erkekler Futsal Kategorisinde birinci Türkiye Petrolleri Orta Okulu, ikinci 75.Yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Orta Okulu, üçüncü ise Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu elde etti. Yıldız Kızlar Futsal Kategorisinde birinci TOKİ Akşemseddin Orta Okulu, ikinci Mehmet Ayrık Orta Okulu, üçüncü ise Küçük Hasancık Orta Okulu oldu. Yapılan müsabakalar ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Müsabakalara katılım gösteren tüm Okul takımlarına göstermiş oldukları performansı tebrik ediyorum. Burada İl Birincisi olan takımlarımız ve okullarımız bir üst grupta İlimizi temsil etmeye hak kazanacaklardır. Yerelde yaptığımız bu müsabakalar aynı zamanda gençlerimizin profesyonelliğe adım atmaları ile birlikte ulusal ve uluslararası müsabakalara katılma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirilmelidir. Biz il müdürlüğü olarak gençlerimizin tüm branşlarda spor yapabilmeleri için bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.

Futsal ve satranç müsabakalarında dereceye giren okullara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun ve Okul Müdürleri tarafından verildi

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık