Şehit Uzman Çavuş Turan Çelik İçin Mevlit Okutuldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerince yürütülen “Atmaca 7” Operasyonu kapsamında, Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada yaralanarak tedavi için sevk edildiği GATA’da şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik için şahadetinin üçüncü gününde mevlidi şerif okutuldu.

Adıyaman 01.05.2016, 15:23 01.05.2016, 15:24 Adiyaman Cihan Haber
Şehit Uzman Çavuş Turan Çelik İçin Mevlit Okutuldu

 Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerince yürütülen “Atmaca 7” Operasyonu kapsamında, Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada yaralanarak tedavi için sevk edildiği GATA’da şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik için şahadetinin üçüncü gününde mevlidi şerif okutuldu.
 Şehit Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik için merkez Malazgirt Camiinde düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Öğle namazının ardından Malazgirt Caminde başlayan mevlit programında İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Vatanın mukaddesatı uğruna canlarını feda eden Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

   Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Vali Mahmut Demirtaş, acılı baba Mehmet Çelik’e ve şehidin yakınlarına başsağlığında bulunarak sabır diledi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık