Şehitler İçin Hatim İndirildi

Genç Memur-Sen Adıyaman Temsilciliği, ‘Şehadet Ayı’ olarak kabul ettikleri Şubat ayında kaybedilen milli ve manevi şehitler için hatim programı düzenledi.

Adıyaman 27.02.2016, 18:15 27.02.2016, 18:17 Adiyaman Cihan Haber
Şehitler İçin Hatim İndirildi
Genç Memur-Sen Adıyaman Temsilciliği,  ‘Şehadet Ayı’ olarak kabul ettikleri Şubat ayında kaybedilen milli ve manevi şehitler için hatim programı düzenledi.  
  Adıyaman Çarşı Camii’nde ikindi namazına müteakip, okunan hatimlerin duasının yapıldı. Etkinliğe Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, sendika üyeleri katıldı.
  Genç Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ubeydullah Işık, “Bu ülkenin  ve gönül coğrafyamızın katma değerine değer katan değerli mütefekkirlerin ve aksiyon adamlarının, dava adamlarının,  ümmetin derdini dert edinmiş değerli büyüklerimizin  aramızdan ayrılması  ve  son zamanlarda meydana gelen terör olayları sonucunda bu ülkenin birliği için , ezanı ve bayrağı için şehit olan aziz şehitlerimiz için  Genç Memur-Sen Genel Merkezi tarafından Şubat ayı şehadet  ayı ilan edilmiştir. Bu ayda şehadetlerinin yıl dönümü olan Mahmud Esad Coşan Hocamız, ümmetin aksiyon adamı  Malcom X, Hasan El Benna,  Milli Görüşün Lideri Necmettin  Erbakan Hocamız, bu hafta kaybettiğimiz  Mehmet Kırkıncı ve Said Özdemir Hocamız ve daha  nice  değerli mütefekkirlerimize ayrıca milletimizin değerlerinin, birlik ve dirliğinin muhafazası için şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyoruz. Buradan ilim irfan ve hikmet yolundaki şuurlu gençliğe sesleniyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Sorumluk duygusuyla, bugün tüm Türkiye’de şuurlu gençlik olarak, tüm şehitlerimizin şehadetlerine  şahitlik ediyor ve tüm şehitlerimiz için okutulan Yasinleri ve hatimleri onların güzel ruhlarına hediye ediyoruz” diye konuştu.
  Etkinlik şekerleme dağıtması ile sona erdi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık