Sincik'de Mahalle Yolları Genişletiliyor

Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında mahalle yollarında yol genişletme, menfez, asfalta hazır hale getirme çalışmaları başlatıldı.

Adıyaman 06.08.2015, 13:50 06.08.2015, 13:52 Adiyaman Cihan Haber
Sincik'de Mahalle Yolları Genişletiliyor

Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında mahalle yollarında yol genişletme, menfez, asfalta hazır hale getirme çalışmaları başlatıldı.
Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na mahalle yollarının asfaltlanması için sunduğumuz proje kapsamında Cumhuriyet, Karaman, Fatih, Ayengin, Mahmutoğlu ve Onur Mahallesinde yol genişletme, menfez çalışmaları, asfalta hazır hale getirme ve belli kısımlarda kilitli parke taşı döşenmesi ve asfalt çalışması işi ihalesi İl Özel İdaresi tarafından yapıldı” dedi.
Başkan Korkut, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Sincik halkının teveccühü ile seçildiğim Sincik Belediye Başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirmek için, gecemi gündüzüme katarak çalışmaya başladım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçemizin halkoyu ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 96 oy oranıyla destek vermesi, Sincik’in ismi tüm Türkiye’de ‘Şampiyon İlçe’ olarak duyuldu. Bu şampiyonluğun verdiği öz güvenle hazırladığımız projemizi bir dosya halinde ilimizi ziyaret eden Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na sunduk. Projemizin onaylanması için AK Parti Grup Başkanvekili Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’ın desteği ile Ankara’da projemizin takipçisi olduk, onaylanmasını sağladık. Sincik Belediyesi'nin altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresine 4 Milyon TL kaynak aktarılmasını sağladık. Belediyemize tahsis edilen 4 Milyon TL kaynağın kullanılması için İl Özel idaresi ile yaptığımız protokol çerçevesinde ilk etapta merkez Karaman ve Onur mahallelerimizde ihtiyaca binaen 6 yeni cadde açarak şehir için trafiği rahatlatmak ve şehir merkezini daha iyi bir görünüme kavuşturmayı sağladık. Ayrıca Cumhuriyet ve Fatih Mahallelerimizin içine Kilit parke taşı döşeyerek bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı kışın çamur, yazın toz toprak derdinden kurtaracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık