SONKAYA’DAN, GAZETECİLERE ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Yakup Sonkaya, Adıyaman’da, yıllardır gazetecilik mesleğini yürüten Adıyaman Cihan Haber ile Kent Adıyaman haber siteleri imtiyaz sahiplerini ziyaret etti.

Adıyaman 18.02.2015, 09:07 18.02.2015, 11:08 Adiyaman Cihan Haber
SONKAYA’DAN, GAZETECİLERE ANLAMLI ZİYARET

 Adıyaman Cihan Haber ve Kent Adıyaman haber siteleri Adıyaman bürosuna gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Yakup Sonkaya, burada haber sitesi çalışanları ve yetkilileri ile bir süre sohbet ederek seçim çalışmaları hakkında konuşmalarda bulundu. Sıcak bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret ile alakalı olarak konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Yakup Sonkaya; “ Basınımızın emekçilerini ziyaret edip onlarla bir süre sohbet ettik. Güzel ve anlamlı çalışmalar yaparak kamuoyunu her zaman bilgilendirmek ve kamuoyunun haberdar olması gereken konularda haberdar ettikleri için ben bütün basın mensubu çalışanlarına başarılar diliyorum” şeklinde konuşmalarda bulundu.
Yapılan ziyaret ile ilgili oldukça mutlu olduklarını belirten Adıyaman Cihan Haber ve Kent Adıyaman yöneticileri, “ AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayımız Sayın Yakup Sonkaya’ya bizlere yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine seçim süreci ve sonrasında başarılar diliyoruz. Biz, Adıyaman Cihan Haber ve Kent Adıyaman olarak bizlere düşen ne olursa bizler kendilerinin destekçisiyiz. Bizler Adıyaman’ımızın daha güzel yerlere gelmesi için her konuda üzerime düşen görevler nelerse yapmaya hazırız” şeklinde açıklamalar yapıldı.

  

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık