VALİ DEMİRTAŞ, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖRDÜ

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından iki hafta önce asfalt, bakım-onarım ve stabilize yol çalışmalarının startının verildiği Samsat ilçesindeki çalışmalarını Vali Mahmut Demirtaş yerinde gördü.

Adıyaman 28.05.2015, 18:00 28.05.2015, 18:01 Adiyaman Cihan Haber
VALİ DEMİRTAŞ, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖRDÜ

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından iki hafta önce asfalt, bakım-onarım ve stabilize yol çalışmalarının startının verildiği Samsat ilçesindeki çalışmalarını Vali Mahmut Demirtaş yerinde gördü.
Her yıl kırsalda asfalt, sanat yapısı, köprü ve kilitli parke gibi altyapı hizmetlerini sürdüren Adıyaman İl Özel İdaresi, bu yıl asfalt sezonunu Samsat İlçesine bağlı köylerde başlattı.
Vali Mahmut Demirtaş, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Sami Işık'la birlikte Samsat ilçesine giderek asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Yapılan yolda bir süre yürüyen Vali Demirtaş, yola dökülen asfalt malzemesini yakından inceledi. Yol çalışmalarını gerçekleştiren işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Köylülerle de sohbet eden Vali Demirtaş, vatandaşlara bir taleplerinin olup olmadıklarını sordu. Köylüler ise, yapılan çalışmalardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi .
Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra, bakım ve onarımı yapılan Samsat’a bağlı İnceali, Gölpınar, Bağarası, Bayırlı, Yarımbağ, Kergekuşu ve Kızıloz grup köy yollarını tek tek inceledi. Yol güzergâhında bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Yolun medeniyet, suyun ise hayat olduğunu dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, "Bugün İl Özel İdaremizin kırsal kesime yönelik yaptıkları hizmetleri yerinde incelemek ve denetlemek üzere Samsat ilçemize bir gezi düzenledim. Kırsaldaki eksikliklerin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Özel İdaremiz bir taraftan asfalt, bir taraftan da yama, bakım ve onarım çalışmaları ile Adıyaman'ın çeşitli bölgelerinde alt yapı ve yol standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz Adıyaman’a Efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Bu çalışmalarla amacımız, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için hizmet aşkıdır. Mağduriyetini giderdiğimiz köylü bir vatandaşımızın bize teşekkür edip, Allah razı olsun demesi, bizim için ödüllerin en büyüğüdür" dedi.
Köy yollarındaki incelemelerin ardından ilçe merkezine geçerek esnaf ziyaretinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, İlçe merkezinde bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet edip taleplerini dinledi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık