Vali Demirtaş’tan, Kamu Yatırımlarına Sıkı Takip

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ilin dört bir tarafında farklı sektörlerde inşaatı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.

Adıyaman 05.10.2015, 16:41 05.10.2015, 16:43 Adiyaman Cihan Haber
Vali Demirtaş’tan, Kamu Yatırımlarına Sıkı Takip

 Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ilin dört bir tarafında farklı sektörlerde inşaatı devam eden kamu yatırımlarını inceledi. 

İlk olarak inşaatı devam eden ve bitme aşamasına gelen 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonunu inceleyen Vali Demirtaş, binada tespit ettiği eksiklikleri bir an önce giderilmesi ve binanın projede belirtildiği standartlara uygun bir şekilde yapılması noktasında ilgili müteahhidi sert bir dille uyardı. Tesisin teslim alınamayacağını belirten Vali Demirtaş, alanında uzman bir ekiple bir komisyon kurularak eksikliklerin tespit edilmesi ve gereğinin yapılması talimatını verdi. Ardından yeni hükümet konağının yapılacağı alana geçerek hafriyat çalışmaları süren inşaatı inceleyen Demirtaş, Adıyaman'da birçok kurumu tek çatı altında toplayarak hizmet verecek olan yeni Hükümet Konağı temelinin önümüzdeki hafta içerisinde atılacağını hatırlatarak, firma yetkililerinden çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Daha sonra Beşpınar projesinin uygulandığı ziyaret çayı alanına geçen Vali Mahmut Demirtaş, burada yürütülen çalışmaları da inceledi. Yaptığı incelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden kamu yatırımlarının standartlara uygun bir şekilde yapılarak zamanında bitirilmesini istedi. 

Demirtaş, "Bu yatırımların teslim tamamlanarak teslim edilmesi, hizmet bekleyen vatandaşımız için önem arz etmektedir. Devletin kaynaklarını titizlikle kullanarak vatandaşlarımıza kaliteli, etkin ve verimli bir hizmet sunmak için işimizi en güzel şekilde yapacağız. Devam eden kamu yatırımlarının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için de inşaatların her aşamasında denetimleri artıracağız" dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık