Vali Tütün Dikti

Vali Tütün Dikti

Adıyaman 04.05.2016, 14:51 06.05.2016, 18:38 Adiyaman Cihan Haber
Vali Tütün Dikti
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ziyaret ettiği köyde tütün dikimi yapan köylüler ile birlikte tütün dikti. 

Göreve başladığı günden beri vatandaşlarla iç içe görev yapan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, tarlada tütün dikimi yapan köylüleri ziyaret ederek tütün dikimi yaptı.

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından kırsal kesime yönelik yapılan yatırımları yerinde görmek ve köylü vatandaşlarla bir araya gelmek üzere köy gezilerine çıkan Vali Mahmut Demirtaş, köyler arasındaki mesafelerde yol güzergahında tütün dikimi yapan köylülerin yanına gitti. Makam aracından inen Vali Mahmut Demirtaş, köylülerle sohbet ettikten sonra köylülerle tütün dikimi yaptı.

Vali Demirtaş’ı tütün tarlasında gören köylüler kısa bir şaşkınlık yaşayarak, ani ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, sıcak ve içten yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler.

Vali Mahmut Demirtaş, bir taraftan tütün dikimi yaparken bir taraftan da tarlada çalışan köylülerin sorunlarını dinledi.

Vali Mahmut Demirtaş, "Alın teri bizim için çok değerlidir. Çiftçilik cefakar bir meslektir. Elde ettiği ürüne alın terini katan çiftçilerimizin emeği çok kutsaldır. Bende geçmişte tarlada çalışan bir köylü çocuğu olarak köylünün ve çiftçinin alın terinin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Biz Adıyaman’a, vatandaşlarımıza efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bizler halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüyüz. Ziyaret gerçekleştirdiğimiz köylerde köylü vatandaşlarımızın yüzündeki tebessüm bizleri de mutlu ediyor. Devlet olarak köylümüzün ve çiftçimizin refahının artırılmasını sağlayacak sulama projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi için çok çalışıyoruz. Bugün tütün dikimi yapan cefakar köylülerimize kolaylık ve bereketli bir mahsul yılı diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık