Valilik Ramazan'da İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Adıyaman Valiliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.

Adıyaman 01.07.2015, 09:47 01.07.2015, 09:48 Adiyaman Cihan Haber
Valilik Ramazan'da İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Adıyaman Valiliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. 
  Valilik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşları tek tek belirleyerek gıda paketlerini dağıtıyor.
  Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş'la birlikte Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrası kent merkezindeki yoksul aileleri ziyaret ederek, kapılarını çaldığı ihtiyaç sahiplerinin dertlerini paylaşıp, özel olarak hazırlanan gıda paketlerini takdim etti.
  Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların derdini de dinleyen Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, özellikle yaşlı, çocuk ve engellilerle yakından ilgilenerek onların sağlık ve eğitim gibi birçok konudaki sorunlarını dinledi. Demirtaş çifti, konuk olduğu ailelerin çocuklarına da yakın ilgi gösterdi.
  Ramazan ayında binlerce aileye gıda paketleri dağıtacaklarını kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla içerisinde çay, şeker, makarna, zeytin, helva, ayçiçek yağı ve bulgur gibi 9 kalemden oluşan  gıda paketleri 3500 yoksul aileye ve ilimizde misafir ettiğimiz Suriyelilere dağıtılmaktadır. Bunun yanında Sanko Holding tarafından 2 bin aileye, Akmercan Gaz Firması tarafından ise 500 aileye SYDV Vakfı aracılığıyla gıda paketleri dağıtımı yapılmaktadır. Ayrıca, fakru zaruret içerisinde bulunan vatandaşlarımıza Ramazan ayı dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 400 Bin TL nakdi yardım yapılmıştır" şeklinde konuştu.
  Ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, "Amacımız yardıma muhtaç ailelere ulaşıp bir nebze de olsa onlara yaşamsal yardımlarda bulunmak ve bu ailelerimizin de diğerleri gibi tebessüm dolu bir Ramazan geçirmesini sağlamaktır. Yardım ve desteklerimizi devletimizin imkanları ölçüsünde yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
  Gerçekleşen ziyaretlerde Vali Demirtaş'a, Vali Yardımcıları Onur Kökçü ve Yunus Emre Altıner ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Şimşek'de eşlik etti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık