VATANDAŞLAR RAMAZAN AYINI HAVUZLARDA SERİNLEYEREK GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR

Adıyaman’da hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar, Ramazan ayında kendilerini havuzlara ve aqua parklara atıyor.

Adıyaman 21.06.2015, 18:32 21.06.2015, 18:37 Adiyaman Cihan Haber
VATANDAŞLAR RAMAZAN AYINI HAVUZLARDA SERİNLEYEREK GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR

Adıyaman’da hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar, Ramazan ayında kendilerini havuzlara ve Şirinler Aqua Parka atıyor.
Ramazan ayında hava sıcaklıklarının yüksek olduğu Adıyaman'da vatandaşlar havuzlarda yüzerek serinlemeye çalışıp iftar saatini bekliyor. Şirinler Aqua Parka ve havuzlara gelerek serinlemeye çalışan vatandaşlar, “Havalar çok sıcak, bizler de buraya gelerek serinlemeye çalışıyoruz. Adıyaman’ın sıcağı başka türlü çekilmez. Bizler de o nedenle hemen hemen her gün buradayız. Sıcaklıklar Ramazan ayıyla beraber geldi. Oruç tuttuğumuzda sıcak havalar bizleri oldukça kötü bir şekilde etkiliyor. Suya girdiğimizde serinliyoruz ve o zaman az da olsa oruç rahat oluyor ve zamanın nasıl geçtiğini pek fazla hissetmiyoruz” dediler.
Şirinler Aqua Park işletmecilerinden Emrah Şahin ile Osman Şahin, “Havaların ısınmasıyla beraber vatandaşlar adeta akın ediyor. Günlük ortalama 350 kişinin üzerinde kişi gelerek, burada serinlemeye ve eğlenmeye çalışıyor. Oldukça neşeli ve güzel dakikalar geçiren vatandaşlarımız aynı zamanda oruç tuttukları için de fazla zorlanmamak için sürekli suda kalarak iftar saatinin gelmesini bekliyorlar. Anlayacağımız Adıyaman bu yıl sıcak ve ilerleyen zamanlarda daha da büyük sıcaklıklar bizleri bekliyor diye tahmin ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık