YATIRIMLARI İZLEME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Yatırımların uygulanmasında karşılaşılan sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla düzenlenen Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Adıyaman 03.02.2015, 11:23 03.02.2015, 11:24 Adiyaman Cihan Haber
YATIRIMLARI İZLEME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında yapılan toplantıda, ilin gelişimi için büyük önem arz eden eğitim, sağlık, kültür turizm, gençlik spor ile kırsal kalkınma projelerinde gelinen nokta ve yatırımlarda sağlanan fiziki gerçekleştirme ele alındı.

Toplantıya katılan yatırımcı kurum amirleri, alanlarıyla ilgili 2014 yılı içinde uyguladıkları ve 2015 yılında da devam eden çalışmaların son durumu hakkında Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi verdi.

Toplantıda devam eden kamu yatırımlarının hızlandırılması talimatını veren Vali Mahmut Demirtaş, yatırımların belirtilen hedef ve sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması için yatırımcı kurum müdürlerine sıkı denetim ve gerekli koordinasyonun sağlanması talimatını verdi.

Adıyaman’da yapımı devam eden kamu yatırımlarının her aşamasını yakından takip ettiğini ifade eden Vali Demirtaş, “Adıyaman il genelinde devam eden kamu yatırımlarının bir an önce bitirilerek halkımızın hizmetine sunulması büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle yatımları yakından takip ettiğimiz gibi, gerekli tüm çalışmaların da hızla tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Murat Süzen, Onur Kökçü ile yatırımcı kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık