Cihan Haber'den Makbaş yönetimine ziyaret

Adıyaman Cihan Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kizir, Makbaş Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbaş ile bir araya geldi.

ÖZEL HABER 02.01.2023, 11:56 Cihan
Cihan Haber'den Makbaş yönetimine ziyaret
© Adıyaman Cihan Haber

Adıyaman’da, faaliyet gösteren firmaların yönetim kurulu başkanlarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Adıyaman Cihan Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kizir’in bir sonraki durağı ise Makbaş Traktör oldu.

  Mehmet Akbaş’ı, makamında ziyaret eden Cihan Kizir, traktör satışları, çiftçilere sağlanan kolaylıklar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  Kizir, “Bugün Makbaş Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbaş’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Uzun yıllardır Adıyaman’a hizmet veren Makbaş yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Misafir perverliklerinden, ilgi ve alakalarından dolayı Mehmet Akbaş ve firma çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Akbaş Ailesinin ilimize sunmuş olduğu katkı ve destekleri saymakla bitiremeyiz” dedi.

  Mehmet Akbaş ise, “Adıyaman’a ve Adıyaman halkına ne kadar hizmet etsek azdır. Adıyamanlı vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Bugünde bizleri ziyaret eden Adıyaman Cihan Haber’e teşekkür ediyoruz. Adıyaman’ımıza her daim hizmet etmekten çekinmeyen basın mensuplarımızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Umarız el birliği ile Adıyaman’ımızı daha güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık