Karısını vuran şahıs teslim oldu

Adıyaman’da işe gitmek için evden çıkan 4 çocuk annesi eşine silahla vurarak ağır yaralayan şahıs, polise teslim oldu.

3. SAYFA- ASAYİŞ 07.03.2022, 11:50 Cihan
Karısını vuran şahıs teslim oldu
© Adıyaman Cihan Haber

OlayAdıyaman merkez İmamağa Mahallesi 1975. Sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde temizlik görevlisi olduğu öğrenilen 4 çocuk annesi Remziye Y. (46) sabah işe gitmek için evden çıktığı esnada, boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Zeynal Y. ile karşılaştı. Zeynal Y., araçtan elinde pompalı tüfek ile inerek Remziye Y.’ye ateş etti. Şüpheli şahıs olay yerinden aracıyla kaçtı.

  Çevredeki vatandaşlar silah sesiyle birlikte olay yerine gelerek 112 acil çağrı merkezine bilgi verdi. Vatandaşlar başından ağır yaralanan kadına ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ağır yaralanan kadın ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadının durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.


Olay yerine çok sayıda polis ekibi gelerek şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri Adıyaman’ın giriş ve çıkışları, kavşaklarda şüpheliyi yakalamak için uygulama yaptı. Polis ekipleri şahsı her yerde ararken şahıs, polis merkezine giderek teslim oldu. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık