ADIYAMANSPOR BAŞKANI ERDEM'DEN AÇIKLAMA

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, Adıyaman Atatürk Stadyumunda maçların oynamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Adıyaman 04.02.2015, 16:34 04.02.2015, 16:36 Adiyaman Cihan Haber
ADIYAMANSPOR BAŞKANI ERDEM'DEN AÇIKLAMA

 Atatürk Stadyumunun teknik olarak çalışmaları yapılması, çimlerin kaldırılıp drenajları yapılıp gerekli bakım ve onarımlar yapıldıktan sonra 2014-2015 futbol sezonuna yetiştirilmesi planlanıyordu. Stadyumda çalışmaların uzaması üzerine Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem basın açıklaması düzenledi.

Atatürk Stadyumunda basın açıklaması yapan Abdullah Erdem şunları söyledi:

“Ligin ilk haftasından itibaren maçlarımızı burada oynayacaktık ama ligin ikinci yarısındaki 4. haftaya girmemize rağmen hala maçlarımızı burada oynayamıyoruz.

Bu konuda hala yeterli anlamda bilgi alamıyoruz. Müteahhit ve kurum arasındaki bilgi kirliliği ile birlikte bu basın açıklamasını yapma gereğini hissettik. Çünkü burada geciken her günün Adıyamanspor’un aleyhine işliyor. Adıyamansporun ve diğer İl Özel İdare Takımımızın burada her oynamadığı maç aleyhinedir. Bunu defalarca dile getirmemize rağmen yeterli anlamda bilgi alamadığımız için ve kendi başımıza yaptığımız çalışmalarda yaptığımız girişimlerde bu işin resmi anlamda hiçbir boyutunda olmamamıza rağmen siyasi ve bürokrasi anlamında girişimlerimizi yaptık ama hala bir netice alamamışız. Bu konudan sayın vekillerimizde haberdarlardır. Müteahhit firma görevlileri ile yaptığımız görüşmelerde hiçbir şekilde burada müsabakaların yapılmayacağını Şubat ayının 15’ine kadar sözleşme sürelerinin olduğunu bize bildirdi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün 11 yıldır Adıyaman’daki, spor camiasında olan hizmetleri elbet takdir edilecek bölümleri de vardır. Fakat genel anlamda bakıldığı zaman Adıyaman Atatürk Stadyumundaki beceriksizlik yapılmayan işlerin Adıyamanspor kamuoyunda ve spor camiasında yapılmayan işlerin göstergesidir.

Bugün Türkiye’deki 200 bin nüfusun altındaki il ve ilçelerde sporun, futbolun ve diğer branşlarda gösterilen başarının oradaki insanların oradaki siyasi ve bürokrasinin sahiplenmesiyle ilerleyen bir durum olmuştur. Bizim burada yapılan kamuoyu yatırımları sadece dışarıdan gelen misafir takımları ağırlamak için mi yapılmıştır?

Her hafta basın mensuplarının gidip aldığı madalya ve kupa görüntüleri Adıyaman çocuklarına Adıyaman’daki, sporu yapan çocuklara ait görüntüler değildir. İl dışından bölge müsabakaları ve Türkiye müsabakaları için Adıyaman’ı tercih edip buradaki müsabakaları kullanmak ve ev sahipliği yapmak üzere sadece gelmişlerdir. Adıyaman’daki yatırımların Adıyaman’daki sporcularla alakası yoktur” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık