Beş Çocuklu Anne Uzanacak Yardım Elini Bekliyor

Adıyaman’da kocasını 2 ay önce bağırsak kanserinden kaybeden 50 yaşındaki kadın, 5 çocuğuyla beraber yaşam mücadelesi veriyor.

Adıyaman 26.11.2015, 16:42 26.11.2015, 16:44 Adiyaman Cihan Haber
Beş Çocuklu Anne Uzanacak Yardım Elini Bekliyor

  Adıyaman’da kocasını 2 ay önce bağırsak kanserinden kaybeden 50 yaşındaki kadın, 5 çocuğuyla beraber yaşam mücadelesi veriyor. 

Adıyaman İmamağa mahallesi 1908. Sokak, 10 nolu evde ikamet eden 50 yaşındaki 5 çocuk annesi Emine Şaraldı, 2 ay önce eşi Mehmet Şaraldı’yı bağırsak kanserinden dolayı kaybetti. Kocasının ölümünün ardından 5 çocuk annesi, kendisine uzanacak yardım eli bekliyor.

Komşularının kendisine getirdiği yemek ve yardımlarla hayata tutunmaya çalışan Emine Şaraldı, hiçbir geliri olmadığını dile getirildi. Toprak evin damını brandayla kapatan Emine Şaraldı'nın, evinin tavanında yer yer çökmeler meydana geldi.

Yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım elinin uzanmasını bekleyen 5 çocuk annesi Emine Şaraldı; “Herhangi bir gelirim yoktur. 2 ay önce kocamı bağırsak kanserinden dolayı kaybettim. Kocamın ölümüyle beraber zor günler bir birini kovalamaya başladı. 5 çocuğumla hayata tutunmaya çalışıyorum. Allah rızası için biri bu halimi görsün. 5 çocuğum da okul okuyor. Onlarla bir yandan hayata tutunmaya çalışırken bir yandan ise, onları okutmaya çalışıyorum. Okul masrafı, ev ihtiyaçları derken yıkıldım, bittim. Tek istediğim ise, bizlere maddi veya manevi olarak destek olunmasını istiyoruz. Kendim için bir şey istemiyorum okuyan yaşı küçük 5 çocuğum var. Allah rızası için onlara yardım edin” şeklinde konuştu.


Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (2)
Ömer doğan 8 yıl önce
Ben yardım da bulunmak istiyorum nasıl ulaşabilirim telefon numaram 05435811617
yasin perişan 8 yıl önce
Belediye yetkililerinin görev zamanı gelmedimi artik
13
açık