66 Trilyonluk “Damlayan Havaalanı” Projesi

Damlayan Adıyaman Havaalanında, uçak yerine espriler havada uçuştu. 66 trilyona mal olan Adıyaman Havaalanı terminal binası damlayınca yetkililer, kovalarla tedbir aldı. Bunu gören yolcular espri yarışına girdi

ÖZEL HABER 18.04.2016, 17:56 19.04.2016, 16:26 Adiyaman Cihan Haber
66 Trilyonluk “Damlayan Havaalanı” Projesi

Damlayan Adıyaman Havaalanında, uçak yerine espriler havada uçuştu. 66 trilyona mal olan Adıyaman Havaalanı terminal binası damlayınca yetkililer, kovalarla tedbir aldı.
Bunu gören yolcular espri yarışına girdi
Adıyaman havaalanı terminal binasının tavanı damlamaya başlayınca yetkililer, kovalarla önlem aldı. Hal böyle olunca yolcular arasında espriler de havada uçuştu. İşte onlardan bazıları…

 Damlayan havaalanı “nisan yağmurları Adıyaman’da sadece çiftçileri değil, Hava alanını da vurdu”, “66 milyon liralık damlama sulama projesi faaliyete geçti”, “XXX’le sızdırmaya kesin çözüm”, “Adıyaman emniyeti olay hakkında soruşturma başlattı” gibi esprilerine yol açtı. Terminal binasını kullanan yolcular arasında gülümsemelere neden olurken birçok yolcunun kovaların yanında “Selfie” çekmeleri esprilere neden oldu.

 Adıyaman’da 66 milyon liraya yenilenen, açılışı dönemin başbakanı olan şimdiki cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Adıyaman havaalanı terminal binası, su damlatmaya başladı!

 Çatı bölümünde yer alan su borularından geldiği tahmin edilen su damlacıkları trilyonluk yatırımının ününe leke vuracağa benziyor. “DHMİ” yetkililerinin su kovalarıyla önlem alması bir yana, yapım sürecinde yeterli denetimin yapılıp yapılmadığı konusunu da gündeme taşıdı. Terminal binasının inşaatında kaliteli malzeme ve işçilik kullanılıp kullanılmadığının sorgulanması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Allahtan yabancı turistler bu halimizi görüp de dalga geçmedi” diye esprilerde bulundular.

 Söz konusu vizyon proje, Toplamda 66 milyon liraya yani 66 trilyon liraya mal olmuş, 23.000 metrekarelik Adıyaman havaalanı Terminal Binası si 22 ay’da tamamlanmıştı. Havaalanından yılda 300.000 olan yolcu kapasitesi 1,5 milyon’a çıkartıldı. Ayrıca, proje dâhilinde 11.000 metrekarelik otopark alanı ise 300 araç kapasitesine çıkartılmıştı.
Haber Kaynak- Şehirde Bu Hafta Gazetesi 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık