Belediye Başkanı Kendisini Eleştiren Vatandaşlara, " Kuş Beyinliler" Dedi

Adıyaman'da, Belediye Başkanı kendisini eleştiren vatandaşlarına "Kuş Beyinliler" gibi cümleler kurarak paylaşımlarda bulundu.

ÖZEL HABER 09.12.2015, 15:26 13.12.2015, 11:28 Adiyaman Cihan Haber
Belediye Başkanı Kendisini Eleştiren Vatandaşlara,

 Adıyaman'ın Tut İlçe Belediye Başkanı Cemal Avcı, kendisini eleştiren vatandaşlarına "Kuş Beyinliler" gibi cümleler kurarak paylaşımlarda bulundu.
Başkan Avcı yaptığı paylaşımda; " Tut halkina önemle duyrulur. Bu gün Tutta cöplerin toplanmadigi ve temizlik yapilmadigina dair bazi yazi ve resimler yayinlandigini gördüm. Onlara söyleyecegim tek kelime bosuna yüreginize su serpmeyin TUTda temizlik ve hizmet konusunda kimseye taviz vermeyecegim ve vermedim.2 gündür cöp araclarinin arizali olusundan dolayi bir eksiklik aksama olduysa vatandastan özür dileriz.
  Bilinmesini isterimki biz hizmet icin geldik ve hizmette kararliyiz. Evet Tut Davos olaacak dedik ved
e idda ediyorum. Tutu n yasanabilir bir sehir olmasi icin yapilmasi gereken ne varsa yapiyoruz vede yapacagiz. O cekilen Resimin 200 m ilerisinde 600 litrelik yer alti cöp konteneri var o cöpleri bosa atacaginiza götürüp oraya atabilirdiniz. Tutu kirletmeye devam eden kus beyinlilere sesleniyorum böyle devam ederse bizde hukukun geregi cezai islem yapmaktanda kacinmayacagiz.
  Siz Belediyeyi kötülemek icin sehri kirletirseniz bende size ceza yazmaktan cekinmeyecegim ve geregini yapacagim.Umumi Tuvaletleri ve Caddeleri kirletenlere bunu bir son ihtar olarak alsinlar. Siz kirletin ben Ceza yazacagim böyle bilinsin" şeklinde cümleler paylaşıldı.


Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık