Bir Sorduk, Bin Ah İşittik

“Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (400 Yataklı ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) Sağlık Hizmetini Nasıl Buluyorsunuz Diye Sorsak Nasıl Bir Cevap Verirdiniz” sorusuna yorumlarla onlarca kişinin cevabı olumsuz oldu.

ÖZEL HABER 03.02.2016, 18:22 03.02.2016, 18:47 Adiyaman Cihan Haber
Bir Sorduk, Bin Ah İşittik

 Hastanesi) Sağlık Hizmetini Nasıl Buluyorsunuz Diye Sorsak Nasıl Bir Cevap Verirdiniz” sorusuna yorumlarla onlarca kişinin cevabı olumsuz oldu.

 Adıyaman Cihan Haber Sitesi olarak haftada bir gün, bir kurum yada kuruluş belirterek belirtilen kurum veya kuruluşun vatandaşlara sunduğu hizmeti vatandaşların beğenip beğenmediğini öğrenmek amacıyla böyle bir çalışma içerisine girdik. Başlatmış olduğumuz bu çalışmada ilk olarak takipçilerimize haber sitemize ait sosyal paylaşım sitesi olan Facebook adresimizden “Adıyaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde (400 Yataklı ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) Sağlık Hizmetini Nasıl Buluyorsunuz Diye Sorsak Nasıl Bir Cevap Verirdiniz” sorusuna yorumlarla onlarca kişinin cevabı olumsuz oldu. Bir çok vatandaşımız hastanede sunulan hizmetin oldukça başarısız olduğunu bazı vatandaşlarımız, sağlık personellerinden şikayetçi olduğunu, bazı vatandaşlarımız doktorların kendilerince yeterli ilgilenmediğini, hastanenin uzak olması, personellerin vatandaşlara hitap etme şekillerinin kaba olması, randevu alamama, randevu saatinde doktoru bulamama gibi bir çok vatandaşımız yorumlarla düşüncelerini belirterek duruma tepki gösterirken onlarca yorum içerisinde sadece bir vatandaşımız ise hastanenin oldukça güzel çalıştığını sağlık çalışanlarında ekip ruhu olduğunu ve aynı zamanda akrep sokmasından tedavi gören oğlunu sağlık çalışanlarının ölümden kurtardığını vurguladı. Özelikle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinden  (Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) şikayetçi olduklarını belirten vatandaşlar, gecenin bir yarısı muayene sırası için hastanede sıra kuyruğunda beklediğini vurgularken. Vatandaşlara yönelik sorulan soruya 46 kişi hastanenin verdiği hizmeti olumsuz karşılarken 46 kişiden sadece 1 kişi hastanenin olumlu hizmet sunduğunu belirtti.

Bizler Adıyaman Cihan Haber Sitesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu soracağımız soruların cevabını yorumlarla vatandaşlarımızın cevaplayacağını belirtmek isteriz. Vatandaşlarımızca cevaplanan bunca yorum haber niteliğine taşınıp doğru e tarafsız bir şekilde hakaret ve küfür içerikli olamayan hiçbir yoruma müdahale edilmeyeceğini. Ve her hafta bir kurum veya kuruluşun sunduğu hizmetin beğenilip veya beğenilmediğini vatandaşlarımıza soracağız. 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık