Bunu Yapmaya Kimsenin Hakkı Yok..!

Buradan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri ile İdarecilerin Duyrulur..!

ÖZEL HABER 12.03.2016, 20:30 12.03.2016, 20:34 Adiyaman Cihan Haber
Bunu Yapmaya Kimsenin Hakkı Yok..!
Buradan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri ile İdarecilerin Duyrulur..!
1- Sabah saat dokuzda başlayan muayene saatlerinde doktorların hastalarla ilgilenmesi gerekirken neden yerlerinde bulunmuyorlar?
2- Saat 9'da muayeneye başlaması gereken doktorlarınızın saat 10'da işe gelmesinden haberiniz varmı?
3- Sabah saat 9:45 ile 10:00 saatlerinde işe gelen doktorlarınızın hasta olan engelli, yaşlı ve hasta insanlarımızı bekletmeye ne hakları var?
4- Çoğu doktorlarınız bu bahsettiğimiz konuları uygularken sizler orada idareci veya yönetici olarak ne yaptınız?
5- Dakikalarca veya saatlerce geç kalarak işe gelen ve rahat tavırlar sergileyen bu bazı kendini bilmez doktorlarınız hakkında çalışma veya inceleme yapacakmısınız?
Bizler bu tür konuların takipçisi olacağız ve sizlerden kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama  gelene kadar bu konuyu dile getireceğiz haberiniz olsun..!

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (1)
zeki yılmaz 8 yıl önce
hiç kimse görevini yapmıyor herkes başı boş dolaşıyor saatini doldurup maaşını biliyor halkı düşünen yok bizi il dışìna yalnış hastahaneye sevk ettiler doktorlra derdini anlatamıyorsun seni dinlemiyor bile doktorlar hemşirelere hemşireler sekreterlere gönderiyor.yani hasta olmayan bile hasta oluyor.bu nasıl düzen bu nasıl sağlık bu nasıl hastahane bunlar nasıl doktorlar bunları başka illerde değil doktor temizlikçi personel diye almazlar .Yalnız eğitim araştırma değil yeni taşınan doğum hastahanesi ondan da beter
13
açık