Gündüzleri Mağdur, Geceleri İse, Karanlığa Gömüyorlar

Adıyaman'da, gece ve ya gündüz saatlerinde bilinmeyen nedenlerden dolayı elektrik dağıtım şirketi tarafından kesilen elektrik akımları nedeniyle Adıyaman sessiz bir karanllığa gömülürken, vatandaşlar hem korku hemde paniği bir arada yaşamaya devam ediyor

ÖZEL HABER 03.08.2015, 08:37 03.08.2015, 08:51 Adiyaman Cihan Haber
Gündüzleri Mağdur, Geceleri İse, Karanlığa Gömüyorlar

Adıyaman'da, gece ve ya gündüz saatlerinde bilinmeyen nedenlerden dolayı elektrik dağıtım şirketi tarafından kesilen elektrik akımları nedeniyle Adıyaman sessiz bir karanllığa gömülürken, vatandaşlar hem korku hemde paniği bir arada yaşamaya devam ediyor.
Adıyaman'da elektrik dağırım şirketi tarafından bilinmeyen nedenlerden dolayı gece ve ya gece saatlerinde elektrik akımları kesiliyor vatandaşlar hem korku hem pnaiği bir arada yaşarken, Adıyaman'da sessiz bir karanllığa gömülüyor.
Terör olaylarının yaşandığı bu zamanlarda elektrik akımlarının kesilmesi Adıyaman'da bir olayın olup olmadığı aynı zamanda yoksa terör örgütü mensupları tarafından mı kesilip kesilmediği akıllara durgunluk veriyor. Akıllara durgunluk veren bu olaylar karşısında vatandaşlar korku ve paniği bir arada yaşarken, bizler bu ilin yetkililerine soruyoruz bu konu neyin nesidir? Sizler elektrik akımlarının kesilme nedenlerini biliyormusunuz yoksa sizlerde bizim Adıyamanlı vatandaşlarımız gibi hiç bir şeeyden haberiniz mi yok? Gündüzleri mağdur edilen geceleri ise, korku ve paniğe sürükleyen bu konu hakkında birileri acilen çıkıp vatandaşı bilgilendirmelidir. Akımların kesilme konusu bir yandan da akıllara akımların bilinçli bir şekilde kesilerek Adıyaman'ı karanlığa bpğup terör olaylarının yaşanmasına zemin hazırlandığı iddialar arasında ise, yer alıyor. Bizler bu ilin yetkililerinden acilen bu haberimize cevap bekliyoruz. Bizler sizlerden vatandaşlarda bizlerden bu konuda haber bekliyor.
Sizlerin bu vatandaşları gündüz saatlerinde mağdur etmeye gece saatlerinde ise, korkuya, paniğe sürüklemenize hiç bir hakkınız yoktur.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık