Helal olsun sana Metin Alper

Helal olsun sana Metin Alper

ÖZEL HABER 23.02.2017, 00:39 23.02.2017, 00:42 Adiyaman Cihan Haber
Helal olsun sana Metin Alper

 Buradan İl Emniyet Müdürü Sayın Metin Alper'i tebrik ve takdir ediyoruz. 

Kendisi geldiği günden bu güne memlekette yaşanılan olayları gerçekleştiren şahıslar en gec 3_4 saat içerisinde yakalandı.  Emniyettin bütün birimlerinde bir hareketlenme bir kipirdanma yaşandı. Artık olay yapan şahıslar en gec bir kaç saat içerisinde yakalanıyor. Başka illerde suç işleyerek bizim bu güzel şehre gelenler de burda yakalanıyor. Bu adam hem işine hemde vatandaşa karşı göstermiş olduğu güler yüzlü ve sıcak kanliligi ile takdir toplamaya başladı. Sadece emniyet işlerine değil aynı zman da sosyal etkinlikler yaparak vatandaşlar la gerek hali saha maçlarında gerekse sosyal aktivitelerde bir araya geldi. 
Bazılarıniz belki hayırdır neden bunu paylasiyorlar diye sora bilir. Biz cevap verelim boşuna dememisler Yiğidi öldür hakkını yeme diye. Adam gerçekten de geldiği günden bu yana durmadan çalışıyor.
Bizler Emniyet Müdürü Metin Alper'e emniyete bağlı şube müdürlerine aynı zman da bütün polis memurlarimiza üstün çalışma ve başarılarından dolayi tebrik ediyoruz. Allah görevini layıkıyla yerine getiren ve getirmeye çalışan bütün emniyet mensuplarimizin yardımcısı olsun.
Adıyaman Cihan Haber Ailesi...

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık