İş Adamı Mehmet Gün’den, Terör Saldırılarına Tepki

Adıyamanlı İş Adamı Mehmet Gün, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir mesaj yayımlayarak, olayları şiddet ve nefretle kınadığını vurguladı.

ÖZEL HABER 20.03.2016, 10:18 20.03.2016, 10:26 Adiyaman Cihan Haber
İş Adamı Mehmet Gün’den, Terör Saldırılarına Tepki

 Adıyamanlı İş Adamı Mehmet Gün, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir mesaj yayımlayarak, olayları şiddet ve nefretle kınadığını vurguladı.
Yaşanan terör saldırıları sonucu hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet dilediğini yaralı olan vatandaşlara ise acil şifalar dilediğini belirten İş Adamı Mehmet Gün, yapılan saldırıların alçakça ve kalleşçe olduğunu ifade etti.
Terörü destekleyen kişilerin biran önce en ağır şekilde cezalandırılması için ellerinden gelen bütün destek ve çabayı göstereceklerini söyleyen İş Adamı Mehmet Gün, “Bu alçakça ve kalleşçe gerçekleştirilen olayların karşısında konuşacak pek bir şey bulamıyorum. Yaşlı, genç, çocuk, sivil, resmi, Türk, Kürt, alevi, Sünni ayrımı yapmadan saldırılar gerçekleştirilmektedir. Terörün dini dili ve ırkı yoktur. Terör her zaman her yerde terördür.  Onlarca vatandaşımızın,  ölmesine neden olan ve sebebiyet veren bu iğrenç kişileri şiddet ve nefretle kınıyorum. Bir çocuğun ölmesi bir insanlığın ölmesine denktir.
Bizler bu vatan toprakları üzerinde geçmişten bugüne kadar Alev'i, Sünni, Ermeni, Yahudi Süryani, Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmadan kardeşçe el ele verdik ve birlik beraberlik içerisinde bulunduk yaşamaya devam ettik. Bizler nasıl geçmişten bugüne kadar hiçbir şekilde din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan yan yana birlikte yaşamımızı sürdürdüysek bu saatten sonrada o şekilde yaşamımızı kardeşçe sürdüreceğiz. Ülkemizin bu güzel topraklarında yaşamlarını sürdüren herkese birlik ve beraberlik çağrısında bulunuyorum.  
Bizleri bir birimize kırdırmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Bu tarz olaylarda önce insan, önce insanlık diyelim. Bu vahşet bitsin hiç bir ölüm haklılık getirmez. Hiç bir dava insanlıktan daha üstün değildir. Özgürlük eşitlik düzen diye diye yıllarca bizi birbirimize kırdırdılar oyuna gelmeyelim” şeklinde açıklamalarda bulunarak yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralılara ise acil şifalar dilediğini belirtti.

 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık