Olumlu Cevaptan Çok Olumsuz Cevap Var..!

Adıyaman Belediye Başkanlığının Sunduğu Hizmetleri Nasıl Buluyorsunuz Diye Sorsak Nasıl Bir Cevap Verirdiniz” sorusuna yorumlarla sadece 4 kişi olumlu cevap verirken onlarca kişinin cevabı ise olumsuz oldu.

ÖZEL HABER 21.02.2016, 16:54 21.02.2016, 17:00 Adiyaman Cihan Haber
Olumlu Cevaptan Çok Olumsuz Cevap Var..!

 Adıyaman Belediye Başkanlığının Sunduğu Hizmetleri Nasıl Buluyorsunuz Diye Sorsak Nasıl Bir Cevap Verirdiniz” sorusuna yorumlarla onlarca kişinin cevabı olumsuz oldu.

  Adıyaman Cihan Haber Sitesi olarak haftada bir gün, bir kurum yada kuruluş belirterek belirtilen kurum veya kuruluşun vatandaşlara sunduğu hizmeti vatandaşların beğenip beğenmediğini öğrenmek amacıyla böyle bir çalışma içerisine girdik. Başlatmış olduğumuz bu çalışmada ilk olarak takipçilerimize haber sitemize ait sosyal paylaşım sitesi olan Facebook adresimizden “Adıyaman Belediye Başkanlığının Sunduğu Hizmetleri Nasıl Buluyorsunuz Diye Sorsak Nasıl Bir Cevap Verirdiniz” sorusuna yorumlarla onlarca kişinin cevabı olumsuz oldu. Bir çok vatandaşımız Adıyaman Belediyesinin hizmetinin diğer illere göre oldukça başarısız olduğunu bazı vatandaşlarımız yapılan hizmetlerin gösteriş amaçlı olduğunu belirtti. Kenar mahallelerde bulunan sokak ve caddelerin hizmetten mahrum kaldığını vurgulayan vatandaşımız yorumlarla düşüncelerini belirterek duruma tepki gösterirken onlarca yorum içerisinde sadece 4 vatandaşımız ise Adıyaman Belediye Başkanlığının oldukça güzel çalıştığını vurguladı. 4 vatandaşımızın olumlu cevap verdiği bir çok vatandaşımızın ise olumsuz cevap verdiği sorular içerisinde vatandaşlar aynı zamanda belediye başkanlığının yapması gereken hizmetleri de düşünceleriyle söyledi.

  Bizler Adıyaman Cihan Haber Sitesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu soracağımız soruların cevabını yorumlarla vatandaşlarımızın cevaplayacağını belirtmek isteriz. Vatandaşlarımızca cevaplanan bunca yorum haber niteliğine taşınıp doğru tarafsız bir şekilde hakaret ve küfür içerikli olamayan hiçbir yoruma müdahale edilmeyeceğini  Ve her hafta bir kurum veya kuruluşun sunduğu hizmetin beğenilip veya beğenilmediğini vatandaşlarımıza soracağız.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık