OTOMOBİLLERDEN BİRİ ALEV ALEV YANDI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Adıyaman-Gölbaşı karayolunda çarpışan iki otomobilin bir tanesi alev aldı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

ÖZEL HABER 05.02.2015, 19:31 08.02.2015, 12:43 Adiyaman Cihan Haber
OTOMOBİLLERDEN BİRİ ALEV ALEV YANDI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

 Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı istikametinden Adıyaman istikametine giden sürücüsü öğrenilemeyen 34 JJ 2028 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Adıyaman-Gölbaşı karayolu 23. kilometrede karşı şeride geçerek karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 02 HH 823 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası LPG’li olduğu öğrenilen 02 HH 823 plakalı otomobil alev topuna döndü. Yanan otomobilin içerisinde bulunan yaralılar kazayı fark eden diğer sürücüler ve ekipler tarafından çıkartıldı. Yanan araçtan çıkartılan yaralılar son anda kurtarıldı. Yaşanan bu anlar amatör bir kamera tarafından görüntülendi.

Kaza yerine çok sayıda gelen ambulans, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Şaban Berk, Ahmet Yabancı, Kasım Yabancı ve 5 yaşlarında olduğu tahmin edilen Mustafa Berk ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yanan araçta olduğu öne sürülen ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi ise olay yerinde feci şekilde can verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise, alev topuna dönen araca müdahale ederek alevleri söndürdü. 

Öte yandan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Şaban Berk, Ahmet Yabancı ve Kasım Yabancı’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, çocuğun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza yerinde hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise ambulansla Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0)
13
açık